Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

grinda tip h20
Arhitectura - Constructii

Eficienta in constructii si in folosirea elementelor tip grinda tip H20 si a altor resurse

Podeaua pe care calcati, sau care sustine pianul vecinului, este o structura foarte complicata, si asta nu neaparat din puct de vedere al modalitatii de realizare, ci al faptului ca acest gen de structuri trebuie sa ofere atat stabilitatea si sustinerea necesara dar si sa inglobeze elementele de instalatie electrica si nu numai. Edilrent vine sa sustina proiectele de constructii performante prin intermediul resurselor, echipamentelor si a utilajelor pe care le ofera prin intermediul site-ului www.edilrent.ro. Printre aceste solutii se enumera si elementele de grinda tip H20 care sunt folosite in turnarea platformelor in cadrul proiectelor de constructii cu beton armat.

Ce este o grinda tip H20

Denumirea de grinda tip H20 pleaca in primul rand de la latimea de 20 de centimentri pe care acest element o are, celalalte dimensiuni fiind variabile in functie de aplicatii. Si pentru ca vorbim despre aceste grinzi, eficienta in constructii este un subiect foarte bun, mai ales ca in prezent vorbim despre o reala cursa de atragere a clientilor si a contractelor in domeniul constructiilor.

In primul rand, eficienta in constructii nu tine in mod neaparat doar de un segment de criterii ci se traduce si prin siguranta constructiei dar si in timpii de ridicare, modernizare sau reabilitare si nu numai. Evident, si cantiatea de materiale prime si resurse este un factor ce dicteaza gradul de eficienta a unui proiect, insa aici trebuie sa existe tot timpul un echilibru.

Fie ca este vorba despre numarul elementelor de grinda tip H20 sau cantitatea de beton, armatura, etc. folosite toate aceste resurse si materiale trebuiesc folosite cu cap si chibzuinta. Evident, cei ce fac economie la materialele si resursele esentiale risca foarte mult deoarece prin aceasta economie se pot face derogari de la proportiile necesare in mixtura de beton sau in alte puncte cheie ale proiectului.

De la eficienta, la siguranta proiectelor de constructii

Chiar si numarul de elemente tip grinda tip H20 este foarte important deoarece acestea sunt folosite in turnarea platformelor pentru realizarea cofrajelor de turnare a placilor de beton. Asa cum este si firesc, oferim diferite tipuri de astfel de grinzi, iar daca este sa ne uitam la modul in care sunt ele realizate, Edilrent ofera grinzi din Clasa I realizate din lemn cu nucleu integral din rasinoase, dar si grinda tip H20 Clasa II care are un pret mult mai accesibil, avand miezul din conglomerat de masa lemnoasa multi-strat. Indiferent de tip insa, vorbim despre o serie de caracteristici de inalta performanta si de calitate.

Asadar, vorbim despre un management echilibrat atunci cand ne referim la eficienta si un bun echilibru intre consumul de resurse si costuri. Incurajam respectarea unui echilibru care sa ofere performanta si durabilitate oricarui proiect deoarece numai astfel putem vorbi despre o performanta in constructii.

Edilrent vine sa ofere o gama variata de solutii performante ce sunt adresate unei largi arii de lucrari. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unor resurse de calitate cum ar fi elemente tip grinda tip H20, popi metalici, schele sau utilaje si echipamente, Edilrent este aici pentru a va oferi calitate, performanta la cele mai bune preturi.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *