Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Spectrometre stationare de la Spectro Service Romania un ajutor de nadejde pentru

Spectro Service Romania este lider pe piata din Romania in comercializarea echipamentelor de analiza spectrala, cu sute de aparate vandute in toate domeniile de activitate. Compania noastra s-a infiintat inca din anul 1995 si suntem singura reprezentanta a firmei germane Spectro Analytical Instruments.

Oferta noastra este una extrem de variata si include produse precum spectrometre portabile si mobile, spectrometre stationare, spectrometre cu plasma cuplata inductiv spectrometre cu raze X inclusiv piese de schimb pentru acestea dar si o gama la fel de variata de servicii precum consultanta tehnica in vederea determinarii echipamentelor potrivite pentru necesitatile dumneavoastra. Pentru a consulta oferta noastra completa, dar sa si cunoasteti mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite va asteptam pe site-ul nostru www.spectro.ro .

Spectrometre stationare cu performante extraordinare si rezultate precise

Totodata pe site-ul nostru, in materie de produse veti putea gasi trei modele de spectrometre stationare Spectro Check, SpectroLab si SpectroMaxx. Fiecare dintre aceste modele are caracteristici si functii diferite astfel ca si gradul de performanta ale acestor spectrometre stationare este diferit.

Aceste spectrometre stationare ofera rezultate precise in analiza si testarea metalelor, fiind un instrument folosit in special pentru a masura proprietatile luminii pe o anumita portiune a spectrului electromagnetic, de obicei folosit pentru analizarea stretoscopica in vederea identificarii materialelor.

Domeniile de utilizare vaste in care se pot utiliza astfel de echipamente au stat la baza deschiderii unei reprezentante si in Romania iar clientii nostri au la dispozitie astfel mai multe optiuni pentru a putea gasi solutiile potrivite in functie de cerinte si necesitati.

Modelele de spectrometre stationare pe care vi le oferim

Fiecare dintre cele trei modele de spectrometre stationare despre care am mentionat mai sus fac parte din noua generatie de echipamente pentru analiza materialelor cum este si metalul. SpectroCheck este un echipament conceput pentru a satisface cerintele de performanta si de buget pentru turnatoriile mici si mijlocii si a fabricilor de prelucrari mecanice. De asemenea, despre acest model putem spune ca este unul de inalta calitate, compact, accesibil si ideal pentru analiza.

Al doilea model despre care am mentionat in aceste randuri, este SpectroMaxx un analizator de metale stationar utilizat pentru testarea materialelor in turnatorii si pentru inspectiile la intrare si iesire, din industria metalelor in intreaga lume. Spectrolab in schimb, face parte din noua generatie de analizatoare ce ofera prin intermediul tehnologiilor de ultima generatie o analiza mult mai precisa si mult mai inovatoare.

Fiecare model este capabil sa intruneasca toate conditiile si asteptarile pe care le aveti din partea acestora si chiar mai mult de atat.

Pentru comenzi si informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!

Pentru a descoperi oferta noastra de spectrometre stationare nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.spectro.ro unde veti putea citi mai multe informatii despre acestea si sa determinati care se potriveste cel mai bine pentru necesitatile si performantele pe care le asteptati.

De asemenea, cu ajutorul echipei noastre veti putea sa primiti solutii competente de care sa puteti profita pe termen lung dar si consultanta tehnica de specialitate astfel incat sa puteti descoperi caracteristicile unice care insotesc aceste spectrometre stationare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *