Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

porti automate
Casa si gradina

Pulsar –porti automate de inalta calitate!

Daca esti interesat de achizitionarea si instalarea unor porti automate pentru locuinta sau pentru spatiile rezidentiale, atunci alegerea perfecta o reprezinta Societatea Pulsar. Cu o experienta de 5 ani pe piata de profil, Pulsar are ca principal domeniu de activitate furnizarea de solutii optime si necesare in domeniul energiilor neconventionale. Societatea dispune de o gama variata de echipamente, precum: porti automate, sisteme solare de apa calda, sisteme de incalzire cu pompe de caldura, sisteme energetice cu eoliene si panouri fotovoltaice, sisteme energetice pentru functionarea punctuala in zone izolate ( supraveghere, alarmare incendiu, efractie, ), stalpi fotovoltaici pentru gradini, curti, strazi, etc.
In prezent, cea mai eficienta metoda pentru a-ti face viata mai usoara, este instalarea portilor automate. Aceasta metoda este foarte eficienta pentru perioada cand ploua sau cand este foarte frig, deaorece iti va fi mult mai usor sa deschizi portile cu ajutorul unei telecomenzi. Dar ce te vei face atunci cand curentul este intrerupt? Stai fara grija! Portile automate se vor deschide manual cu ajutorul unei chei speciale.
Iti doresti sa te bucuri de toate beneficiile folosirii unor porti automate? Tot ce trebuie sa faci, este sa consulti oferta Pulsar! Societatea vine in intampinarea clientilor interesati cu cele mai calitative sisteme de automatizare porti, la preturi avantajoase. Alegand porti automate vei beneficia de o multime de avantaje si nu va mai trebui sa te ingrijorezi pentru siguranta proprie sau a spatiului in care au fost instalate portile automate.

Porti automate la cele mai avantajoase preturi, puse la dispozitie de catre Pulsar!

Sistemele de automatizare porti sunt echipamente care se monteaza pe diferite tipuri de porti ( noi dar si vechi). Dupa instalarea unui astfel de sistem, vei putea sa inchizi sau sa deschizi poarta printr-o simpla apasare de buton. Preturile pentru instalarea unor astfel de porti poate varia de la o firma la alta, de aceea daca vrei sa ai parte de preturi atractive, apeleaza cu incredere la Pulsar.
In functie de locul in care aceste porti automate vor fi instalate, kit-urile de automatizari sunt alcatuite din componente diferite. De exemplu, pentru portile autoportante si culisante, kit-urile sunt alcatuite dintr-un receptor, un motor, o fotocelula, patru cremaliere si 2 emitatoare. In schimb, pentru portile batante aceste echipamente sunt realizate din 2 motoare, 1 receptor, 2 emitatoare si 2 fotocelule. Portile automate se pot alimenta la o sursa de curent de 230 V, iar portile culisante/ autoportante pot functiona cu ajutorul unor baterii.

De ce sa achizitionezi porti automate de la Pulsar?

Componentele care sunt incorporate in aceste sisteme sunt fabricate in Germania, facand ca aceste sisteme sa fie remarcate prin fiabilitate si perioada lunga de funtionare. Asadar, daca te-ai decis sa-ti instalezi niste porti automate pentru spatiul in care locuiesti, indiferent ca este rezidential sau industrial, apeleaza cu incredere la Pulsar. Echipa de specialistii din cadrul Societatii iti va pune la dispozitie cele mai optime solutii in domeniu de care ai nevoie.
Pentru mai multe informatii suplimentare despre produsele aflate pe stocul Pulsar, acceseaza pagina web www.pulsar.5net.ro sau contacteaza reprezentanii- 0769 250 177/ 0240 515 742. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil si cu promptitudine, oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *