Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Transport marfuri frigorifice cu Transforce-Asigura produselor tale conditii perfecte de transport!

Esti furnizor de marfuri frigorifice si vrei ca produsele sa ajunga pe raft in conditii perfecte? Asigura-te ca transportul marfurilor se realizeaza adecvat, cu autoutilitare speciale, dotate cu echipamente cu climat controlat. Serviciile de transport marfuri frigorifice se adreseaza nu doar distribuitorilor si comerciantilor de produse alimentare ci si celor care au de transportat flori, fructe sau legume.

Transforce se asigura ca marfa ta ramane proaspata chiar si dupa zeci de kilometri de drum. Mai exact, firma din timisoara iti pune la dispozitie transport marfuri frigorifice cu cele mai noi autoutilitare si dube frigorifice, proiectate sa transporte marfuri perisabile la temperaturi specifice.

Din dotarile firmei fac parte dubele special dotate cu sistem de racire  constanta, cu ajutorul caruia marfurile incarcate se mentin mereu la temperatura potrivita. Transforce transporta produse proaspete, semicongelate, congelate si refigerate in conditii ideale.

Pentru transport marfuri frigorifice Transforce asigura inclusiv soferi experimentati pentru acest gen de transport, capabili sa conduca in conditii de maxima siguranta pe orice traseu din tara si nu numai.

Cu Transforce chiar si cele mai perisabile marfuri ajunga la destinatie in conditii perfecte, gata sa fie puse pe raft sau in congelatoarele supermarket-urilor. Afacerea ta este pe maini bune!

Transport marfuri frigorifice-Mentine temperatura rece constanta

Pana sa ajunga pe raftul magazinelor, majoritatea produselor alimentare trec printr-un proces meticulos nu de productie ci de transport. Pentru ca sunt usor perisabile si risca sa se strice imediat in conditii de temperatura neadecvata, marfurile frigorifice trebuie transportate cu dube speciale, prevazute cu sisteme de congelare si accesorizate cu material termoizolant. In lipsa acestor minime dotari, produsele congelate risca sa se dezghete si astfel sa-si piarda din prospetime, gust si aspect.

Ce presupune un transport de marfuri frigorifice?

In primul rand, vorbim despre dube sau camioane frigorifice de diferite capacitati care, sa faca posibil transportul marfurilor in intervalul -30 de grade C/+30 de grade C, cu monitorizarea temperaturii  pe intreg parcursul transportului.

Mijloacele de transport special asigura mai multe variante de transport al marfurilor perisabile, si anume: transport cu congelare (pentru marfuri ce trebuie transportate la temperaturi sub zero grade) si transport cu refrigerare (pentru asigurarea unei temperaturi optime, pozitive sau negative).

Transportul frigorific difera de restul tipurilor de transport deoarece este proiectat pentru a mentine o temperatura optima constanta, in functie de produsul care este transportat.

Produsele alimentare transportate cu furgonete neizolate si fara sistem de racire iti pot pune in pericol nu doar investitia ci intreaga afacere! Alege firmele specializate in transport marfuri frigorifice si bucura-te de servicii ca la carte!

La cine apelezi pentru transport marfuri frigorifice?

Fie ca locuiesti in Timisoara sau in oricare alt oras al tarii, Transforce asigura transport marfuri frigorifice la cele mai inalte standarde in domeniu. Printre marfurile pe care Transforce le poate transporta cu dubele frigorifice, se numara: peste, carne si preparate din carne, legume si fructe, produse alimentare perisabile, precum si orice marfa ce necesita transport la temperatura controlata.

Transforce pune la dispozitie si servicii de: transport international marfuri, transport agabaritic, transport intern marfa, transport special, service camioane si transport marfuri frigorifice. Toate aceste servicii sunt asigurate la preturi corecte!

Informatii suplimentare gasesti pe www.marfuriagabaritice.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *