Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

recompense caini
Magazin online

Recompense caini pe www.novafood.ro

Ideea de a detine un animal domestic ne incanta pe toti, dar putini stiu beneficiile pe care ni le pot aduce animalele de casa, in special cel mai bun prieten al omului, cainele. Atunci cand detinem un caine trebuie sa fim constienti de responsabilitatile care ni se aduc ulterior, nu oricine este capabil sa aiba grija asa cum trebuie de un animal de casa. Cainele, spre exemplu, trebuie sa stie anumite lucruri pe care doar stapanul sau il poate invata, dar educarea cainelui nu se face oricum, ci trebuie a avea mare grija de felul In care se incearca dresarea unui patruped.Metoda clasica si cea mai eficienta este cea a recompensei.

O data cu evolutia noastra, ca oameni, am invatat sa oferim un mediu ambiant animalelor care ne inconjoara si sa le oferim cele mai bune conditii de trai.In ziua de astazi este absolut necesar ca, odata ce ne-am cumparat un animal de casa sa ne responsabilizam si sa ne impunem sa dresam animalul pe stilul nostrum, al fiecaruia.Acest lucru este mult mai usor de realizat daca ne alegem o strategie de dresare corespunzatoare care sa implice si dorinta cainelui de a participa la aceasta actiune, asadar www.novafood.ro pune la dispozitie recompense pentru caini, un mijloc ideal de a avea o relatie asa cum ne dorim cu animalul de companie.

Ce intelegem prin recompense pentru caini?

Aceasta sintagma poate fii subiectiva, dar, in general ne referim la bucatile de mancare cu ajutorul carora le multumim cainilor pentru efortul pe care l-au depus in a executa o comanda . In ceea ce priveste recompensele pentru caini, in functie de gandirea stapanului, acestea pot exista si sub forma de Jucarii pentru caini sau materiale de rontait.

Ce tipuri de recompense pentru caini gasim?

Site-ul www.novafood.ro pune la dispozitia stapanilor de animale o multidudine de articole (78 de articole), recompense pentru caini, cu ajutorul carora relatia noastra cu patrupedul poate devenii mult mai stransa, iar in cele mai multe cazuri animalele pot ajunge sa participe chiar si la concursuri destinare patrupezilor.

Tipuri de recompense pentru caini in functie de rasa

Deoarece fiecare caine are propria personalitate, in functie de rasa de care apartine, este necesar sa va dati seama ce tipuri de recompense i-ar surade cainelui dumneavoastra, o recompensa buna va trezi interesul cainelui si il va determina sa isi execute comenzile cu daruire. Pentru o buna parte din caini, cea mai valoroasa recompense este mancarea deoarece cainele gandeste ca a manca inseamna, ulterior, a trai.Foarte important in dresarea cainelui este cantitatea recompensei cand vine vorba de mancare, trebuie stiut ca pentru ca patrupedul sa isi doreasca recompense trebuie sa i-o administram in portii mici, astfel incat cainele sa face tot ce ii sta in putine pentru a obtine recompense.Orice caine poate fii dresat, pana la varsta cand corpul si creierul ii este afectat de batranete, prin simplul gest de a-l rasplati imediat dupa ce a finalizat cu success exercitiul impus de catre stapan.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *