Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Remorci transport autoturisme

Persoanele care au nevoie de remorci transport autoturisme fie pentru a le cumpara, fie pentru a le inchiria pentru o anumita perioada, se pot adresa firmei Centru Anvelope Pneumatica din Deva. Aceasta companie este prezenta de multi ani pe piata de specialitate si tocmai de aceea, experienta sa poate constitui un impuls pentru toti cei care nu au inca idee la ce firma sa apeleze pentru a cumpara sau inchiria remorci transport autoturisme. Aici veti intalni un personal amabil si responsabil care va va ajuta sa luati de fiecare data, cea mai buna decizie.

Sunteti interesati sa stiti mai multe despre Centru Anvelope Pneumatica, la care puteti apela pentru inchiriere/cumparare de remorci transport autoturisme?

Aceasta firma se ocupa cu vanzarea sau inchirierea de remorci (aici fiind incluse si remorci transport autoturisme), portbaje, diverse accesorii si comercializeaza piese de schimb, lanturi si carlige remorcare. Preturile pentru aceste produse sunt, chiar daca nu va asteptati, foarte convenabile, astfel ca, aspectul financiar nu trebuie sa va mai preocupe. Cele mai importante atuuri ale companiei din Deva sunt responsabilitatea, seriozitatea, eficienta si profesionalismul. Tocmai de aceea, un numar foarte mare de clienti au ales sa colaboreze de-a lungul timpului cu Centru Anvelope Pneumatica, iar numarul acestora este in crestere.

Care sunt caracteristicile generale regasite la remorcile comercializate de aceasta companie?

Firma comercializeaza mai multe tipuri de remorci: remorci basculabile, dublu ax, pentru transport moto, atv, platforma universala, mono ax, animale, remorci transport autoturisme, protap rotativ. Indiferent de tip, aceste remorci au anumite caracteristici generale pe care este indicat sa le stiti:

– pneuri noi Cargo

– cuplare cu indicator de siguranta, cu cap sferic

– sasiu robust, care are o structura solida

– carlige necesare fixarii corespunzatoare a bunurilor incarcate

– priza cu 7 poli/12 V

– osii cu arcuri din cauciuc

– frana automata, pentru mersul in marsalier, pentru remorca cu sistem de franare

– se pot integra diverse accesorii, in functie de necesitati

Conform prevederilor legale, viteza maxima admisa pentru un autovehicul care tracteaza o remorca, indiferent de tipul acesteia, trebuie sa fie mai mica cu 10 kilometri fata de cea admisa pe portiunea respectiva de drum.

Cum puteti sa ii contactati pe reprezentatii acestei companii unde gasiti remorci transport autoturisme?

Daca in sfarsit ati gasit firma potrivita pentru ceea ce aveti nevoie, urmatorul pas este sa intrati in legatura cu angajatii sai pentru a stabili exact care sunt procedurile necesare pentru a inchiria un anumit echipament sau cum puteti sa achizitionati diverse echipamente si accesorii prin intermediul sau. Angajatii firmei asteapta sa fie contactati fie prin telefon, fie prin fax. Pentru a beneficia de remorci transport autoturisme de cea mai buna calitate, optati pentru firma Centru Anvelope Pneumatica si veti avea doar cuvinte de lauda la adresa sa, iar pe viitor, cand veti mai avea nevoie tot la aceasta companie ca veti opri. Daca locuiti in Deva sau va aflati in trecere, puteti sa mergeti direct la sediul firmei, situat pe strada Santuhalm DN 7, nr 30B, parter. Informatii detaliate puteti obtine si prin accesarea site-ul centruderemorci.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *