Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Extinderea utilitatii la motocultoare

Cand vorbim de agricultura, ne referim la una din cele mai vechi indelentniciri ale omului, in prezent aceasta activitate beneficiaza de ajutorul tehnologiei prin intermediul Rotakt si a echipei noastre cu care dorim sa cultivam increderea prin echipamente si solutii destinate agriculturii si nu numai, asa cum este si gama noastra de motocultoare.

Acestea sunt utilaje cu intrebuintari multiple ce poate ajuta la afanarea solului, aratul acestuia, dar si la scos de cartofi sau, de asemenea aceste motocultoare pot fi transformate in timp de iarna si in freze de zapada.

Structura de baza la oricare din motocultoare este aceeasi. Avem motorul care poate fi diesel sau pe benzina la care este atasat un asamblu de adaptoare si mecanisme prin care pot fi atasate diferite utilaje, cum ar fi lame de afanare a solului, trimmere pentru fan, sau lame de scoatere a legumelor din pamant. Fiabilitatea si utilitatea acestor motocultoare este cel mai mare atuu al produselor de acest gen, iar daca mai adaugam si profesionalismul echipei Rotakt, obtinem mai mult decat un produs, clientul are in fata sa o solutie competenta si rentabila.

Poate multi dintre dumneavoastra, si aici ne referim totodata si la specialistii si persoanele ce lucreaza in domeniul agricol, dar si la persoanele curioase; considerati aceste motocultoare ca fiind simple utilaje utile doar pentru o singura operatiune, mai exact cea de pregatire a solului.

Accesorii pentru motocultoare

Motocultoare nu defineste gama de utilaje utile doar pentru afanare sau scoaterea cartofilor de exemplu. Acestea pot indeplinii o multitudine de functii cu ajutorul accesoriilor potrivite, pe care le gasiti pe site-ul nostru, www.rotakt.ro.

Unul din accesoriile utile pentru motocultoare este peria de curatat. Aceasta este ideeala chiar si pentru curatatul curtii sau de ce nu, a parcarii firmei dumneavoastra. Fiind realizata din fibre de PVC, aceasta perie pentru motocultoare este ideeala pentru curatarea oricarei suprafete exterioare.

Remorca pentru motocultoare ofera, pe langa posibilitatea transportarii pana la patru sute de kilograme, si un mic scaun comfortabil pe care dumneavoastra puteti sta si sa controlati utilajul. Astfel, pentru fermele mici, se elimina necesitatea unui tractor.

O utilizare excelenta pentru motocultoare in cazul fermierilor mici si mijlocii este aceea de pompa pentru irigatii. Da, avem si pompe de apa ce pot fi atasate la utilajul dumneavoastra, astfel incat sa puteti iriga terenul fara a mai apela la solutii costisitoare prin care pierdeti atat timp cat si bani.

Plugul pentru rarit sau bilonat este iarasi un accesoriu foarte bun pentru motocultoare, acesta oferin posibilitatea creearii santurilor in care puteti planta cartofii. Asadar, iata cum un simplu accesoriu poate indeplini cu usurinta doua functii.

Accesoriu pentru prasit este iarasi un lucru de avut in orice ferma. Cu ajutorul acestuia puteti prelucra pamantul dintre rasaduri in vederea eliminarii buruienilor, dar si pentru a afana solul in vederea plantarii de rasaduri.

O gama extinsa de solutii si accesorii pentru motocultoare

Ei bine, acestea ar fi gama de accesorii pentru motocultoare despre care putem spune ca extind aria de utilizare a acestor utilaje. Pe langa aceste accesorii,dispunem si de altele, cum ar fi, rotile metalice, freze pentru maruntit pamantul dar si pluguri de arat si scos cartofi. Cel mai bine, pentru a primi o consultatie despre solutiile pe care le punem la dispozitie, nu ezitati sa ne vizitati site-ul.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *