Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Sport

Multitech principal importator de imprimante etichete marca TSC

Daca in domeniul in care lucrezi iti sunt necesare etichete termice imprimate rapid, atunci iti sunt necesare anumite echipamente performante care sa realizeze acest lucru. Orienteaza-te asupra unor imprimante etichete fabricate de companii specializate in domeniu. O astfel de companie este TSC, lider pe piata de specialitate. De importul produselor se ocupa Multitech, principal distribuitor de echipamente de marcare si codificare in tara. Acum ca ai aflat cu cine trebuie sa colaborezi, ramane sa afli si ce produse se pliaza cel mai bine la necesitatile tale.

Apeleaza la oferta de imprimante etichete propusa de compania Multitech

Multitech este numele unei companii ce se afla in topul firmelor de specialitate. Acest lucru a fost posibil datorita produselor comercializate, aflate la un raport optim calitate-pret. Compania a ales sa colaboreze cu alte companii internationale de top pentru a importa doar produse de calitate superioara, care sa-si faca treaba si care sa reziste indiferent de complexitatea solicitarilor. Oferta pe care compania o promoveaza este generoasa si se adreseaza tuturor clientilor. Din categoria de imprimante etichete Multitech recomanda modelele de imprimante mobile, desktop sau industriale.

Imprimante etichete mobile – sunt echipamente confortabile, de mici dimensiuni, ideale pentru a imprima bonuri sau etichete simple. Rezista in conditii dificile, au o carcasa robusta si sunt fiabile in utilizare. Pentru a se conecta la un computer sau la un telefon, echipamentele sunt dotate cu port USB, beneficiaza de Bluetooth si wireless.

Imprimante etichete desktop – pot beneficia de viteza de imprimare de la 3 inch/sec pana la 7 inch/sec. Datorita designului compact, aceste echipamente sunt ideale pentru spatiile de lucru reduse. Din aceasta categorie fac parte si imprimantele speciale pentru imprimarea bratarilor utilizate pentru identificarea pacientilor si nu numai.

Imprimante etichete industriale – acestea pot avea viteza de imprimare de la 4 inch/sec pana la 14 inch/sec. Prin urmare sunt imprimante cu viteza mare de imprimare. In functie de preferinte poti alege echipamente care imprima informatii precum transportul, logistica, identificarea produsului sau care imprima solutii de semnalizare, si nu numai.

In fucntie de necesitati alege produsul care te avantajeaza cel mai bine. Toate echipamentele comercializate de catre Multitech beneficiaza de certificate de garantie pe o perioada de doi ani.

Ia legatura cu Multitech daca vrei sa achizitionezi imprimante etichete de buna calitate

In majoritate industriilor sunt necesare aceste imprimante etichete. Sunt echipamente care pot produce rapid etichete cu informatiile necesare. Au o rezistenta considerabila avand in vedere materialele rezistente din care sunt fabricate. Compania Multitech poate asigura si consumabilele necesare pentru echipamentele pe care le comercializeaza. Prin urmare poti apela la o singura companie pentru toate produsele de care ai nevoie.

Pentru a comanda imprimante etichete de foarte buna calitate ia legatura cu membrii companiei Multitech. Ei te vor ajuta cu informatiile de care ai nevoie pentru a avea garantia ca ai ales produsul de care aveai nevoie. Poti suna la numarul de telefon 0268.272.300 sau poti trimite un email la adresa info@multitech.ro. Alege sa colaborezi cu cei mai buni in domeni si bucura-te de produse viabile, rezistente o buna perioada de timp.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *