Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

schele metalice
Instalatii

Schele metalice de la compania Edilrent.ro

Firmele din dimeniul, ofera clientilor o gama vasta de schele metalice care sunt de inchiriat, incepand de diferite modele, toate fiind perfect functionale, si la niste preturi dintre cele mai mici, schele ce sunt destinate cu precadere firmelor de constructii ce au nevoie de produse de acest fel insa nu isi doresc sa le si cumpere, ci numai sa le poata utiliza.

In acest fel companiile specializate in acest domeniu, pot sa ofera pe langa cadrul de schela, si laterale aferente unei schele, avand o scara inclusa chiar in in structura ei initiala si diferite dimensiuni. Inaltimea produselor poate sa atinga si doi metri, su o latime de circa un metru. Deasemeni, aceste sisteme sunt foarte sigure si beneficiaza de niste bare laterale si o ranforsare care e lunga de doi pana la trei metri, tinandu-se cont de modul in care se monteaza. La ele se adauga si diagonale care sunt in forma de X si care au doi sau chiar trei metri in lungime. Impreuna cu acestea sunt oferite atat podini cat si platforme fixe care sa fie vopsite, avand latimea de circa 50 de centimetri si lungimi variabile.

In acelasi timp, pot fi oferite si platforme ori podine fixe care au scara si sunt galvanizate. Clientii pot sa beneficieze separat si de game variatede accesorii ce pot sa ii usureze munca si deasemeni pot sa-i ofere un unalt grad de siguranta. Incepand de la elemente de protectie in caz de cadere, care au filet si sunt destinate pentru a sustine barelor de protectie si ajungand pana la barele propriu zise de protectie si picioarele schelelor metalice, toate acestea pot sa fie comandate de la firmele specializate, la cele mai mici preturi. Deasemeni se pot chiar si inchiria atat picioare de schela care sa fie fixe cat si cu picioare reglabile, ori vopsite, galvanizate, cu roti rotative, cuplaje sau ancoraje.

Tipuri de schele pentru diferite lucrari

Fiecare tip de schela se adreseaza unui tip de lucrare ce are anumite caracteristici benefice, dar are si unele dezavantaje pe care clientii este bine sa le ia in considerare.
In timp ce unele schele metalice sunt ceva mai usoare putand fi montate repede, ele insa nu pot sa permita intre cadre un montaj mai lung si nu duc la acoperire lunga intre schelele ce sunt deja montate.

Exista insa si modele care au un cadrul lateral ramforsat si protejat, ele putand sa fie utilizate si in cazul schelelor de interior. Desaemeni, aceste produse pot sa ofere siguranta sporita, cu precadere la podine, fiind din tabla ranforsata si groasa , lucru care asigura o sustinerea buna angajatilor, dar si pentru alte materiale de constructie.
Pe piata la magazinele de profil sau pe site-urile acestora cum este si www.edilrent.ro , o sa gasiti si puteti sa comandati schele metalice la preturi mici si de o calitate ridicata.

Aceste magazine ale firmelor de profil, pun la dispozitia clientilor game variate de produse utilizabile in domeniu constructiilor si care pot sa fie chiar si inchiriate, la niste preturi corecte si corelate in primul arand cu calitatea schelelor metalice de pe piata.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *