Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Amenajari spatii verzi – un loc mai curat si mai verde

Vrei sa traiesti intr-un mediu placut in care natura sa se dezvolte frumos, iar tu sa te bucuri de un aer curat? Acest lucru este posibil prin proiectul de amenajari spatii verzi oferit de Odu Green Roof. Indiferent daca este vorba de un parc, sau o gradina personala, spatiile verzi sunt necesare.

Apeleaza la Odu Green Roof pentru servicii de amenajari spatii verzi

In prezent spatiile verzi sunt din ce in ce mai putine, deoarece acestea sunt inlocuite de constructii noi. Odu Green Roof a luat nastere in anul 2003 din dorinta de a crea tot mai multe zone verzi. Afacerea s-a dezvoltat rapid in prezent fiind un important partener pentru iubitorii de frumos. Chiar si acolo unde teoretic ar fi imposibil ca vegetatia sa se dezvolte, compania a reusit sa creeze ceva cu adevarat estetic. Odu Green Roof realizeaza amenajari spatii verzi, publice si private, la preturi competitive.

Compania se ocupa de amenajari spatii verzi de la stadiul de proiect si pana la finalizarea lucrarii. Aici sunt incluse proiectarea 2D si 3D, lucrari peisagistice complexe, realizarea lacurilor ornamentale, a cascadelor, si a fantanilor arteziene, plantarea copacilor de dimensiuni mari, si lista poate continua. Persoanele capabile din cadrul companiei ofera consultanta de specialitate pentru ca solutiile sa fie pe placul clientului. De asemenea Odu Green Roof asigura importul si distributia arbustilor ornamentali si a florilor de diferite specii. Viziunea companiei este aceea de a organiza cat mai multe spatii verzi, frumos amenajate

Amenajari spatii verzi pentru un mediu mai curat

Cu totii ne dorim mai multe spatii verzi in care sa petrecem timpul liber si unde sa putem sa ne relaxam. Cu cat petreci mai mult timp in aer liber cu atat organismul este mai sanatos. Fie ca este vorba de o gradina persoanala, sau un parc public, serviciile de amenajari spatii verzi trebuie prestata ca la carte. Indiferent de tipurile de plante pe care doresti sa le plantezi, sau speciile de pomi pe care doresti sa ii cresti, ai garantia ca cei de la Odu Green Roof iti vor respecta decizia si vor realiza exact coltul verde pe care ti l-ai dorit.

Poti apela la echipa din cadrul companiei pentru consultanta atunci cand inca nu te-ai decis cum va arata locul amenajat. Ei vor verifica terenul si vor sti exact ce se potriveste pentru tine. Mai intai vor crea o imagine pe calculator care va prezenta in detaliu viitoarea lucrare. Vei vedea cum va arata spatiul verde si vei decide daca ramane asa, sau modifici ceva. Totul pentru ca in final lucrarea sa rezulte asa cum ai visat. Cu putina imaginatie si o executie realizata ca la carte te vei bucura de un spatiu primitor, elegant si estetic.

Daca vrei sa ai parte de un spatiu frumos amenajat, organizat de la zero atunci este cazul sa iei legatura cu cei de la Odu Green Roof. Pentru a te inspira si a vedea lucrari executate intra pe pagina online Odu. ro, aici vei gasi toate informatiile de care ai nevoie. Pentru comenzi si detalii suplimentare suna la numarul de telefon 0744.556.594, sau trimite un email la adresa office@odu.ro. Colaboreaza cu o companie preocupata de natura, care doreste sa realizeze cat mai multe spatii acoperite cu verdeata. Serviciul de amenajari spatii verzi iti sta la dispozitie in orice moment.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *