Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

seminte ardei
Argricultura

Seminte ardei si importanta acestora

Ardeii care se inmultesc prin semnite ardei, sunt unele dintre legumele cele mai cautate si prezente in toate retetele culinare. O mancare buna si bine gatita cu un gust savuros necesita ingrediente de calitate. Unele dintre aceste ingrediente care joaca un rol foarte important pentru obtinerea gustului intens al fiecarui preparat sunt legumele. Legumele sunt cele mai sanatoase alimete care contin multe vitamine printre care cele mai importante pe care le contin intr-o cantitate mare sunt vitaminele A si C, foarte benefice pentru sanatatea organismului nostru.

De la cine sa cumparam seminte ardei?

Este foarte important de unde provin semintele ardei. Aceste seminte joaca un rol primordial in ceea ce priveste viitoarea leguma, in cazul de fata, ardelul. O samanta bolnava, tratata cu pesticide chimice va afecta si viitoare planta precum si viitoarea leguma. De aceea este foarte important sa intrebam: De unde provin?”, “In ce mediu au fost crescute?”, “ Daca au fost tratate chimic?” si lista poate continua. Semintele ardei pot fi achizitionate de la diferiti agricultori care folosesc ingrasamant, balegarul(gunoi) de la grajduri ( cel mai bun ingrasamant bio).

De asemenea www.seminte-ingrasaminte-turba.ro , va ofera seminte de inalta calitate, care nu sunt tratate chimic, si sunt cultivate de la plantele care au crescut intr-un mediu prielnic lor, profitand din plin de cei mai primordiali factori care sunt reprezentati de: caldura, apa, lumina si nu in ultimul rand hrana. Site-ul nostrum va ofera o varietate de seminte ardei printre care se enumera: ardei kapia ( forma conica, de obicei au culoare rosie), ardei grasi (forma relative ovala si bombata se gaseste in trei culori specifice: galben, verde si rosu), ardei iuti si ardei gogosari. Doar accesand acest site puteti beneficia de produse de calitate, foarte sanatoase la un pret foarte accesibil.

Care sunt conditiile in care trebuie sa se dezvolte si sa creasca semintele ardei?

Semintele ardei cu www.seminte-ingrasaminte-turba.ro la fel ca si alte seminte au nevoie in primul rand de pamant foarte afanat si bogat in ingrasamant. Ingrasamantul trebuie sa fie natural si este de preferat folosirea gunoiului de la grajdurile cu anumale. Semintele ardei mai au nevoie si de apa, de 2- 3 ori pe zi in cantitati potrivite. Lumina este factorul fara de care planta nu poate sa se dezvolte si sa creasca astfel legume la randul ei nu va exista. Caldura reprezinta si ea un factor care joaca un rol foarte important in dezvoltarea plantei si viitoarei legume. Ardeii sunt cultivate de obicei din sere sau terenuri agricole de mari dimensiuni.

Daca doriti sa semanati acasa puteti sa realizati straturi unde se va sapa o gaura de aproximativ 3- 4 cm unde se vor pune semintele, agigurand in mod corespunzator asigurarea celor patru factori (apa, ingrasamant, lumina, caldura) fara de care planta nu se poate devlolta. Semintele ardei iuti se pot creste si intr-un ghiveci pentru flori in casa. La fel ca cele precedente trebuie ca sa le asiguram conditiile optime pentru devoltarea acestora.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *