Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Asigurari Servicii Tehnologie

Sisteme control acces pentru o siguranta completa

Siguranta unei companii este foarte importanta, atat pentru buna functionare a acesteia, dar si pentru oamenii care lucreaza in sediul companiei, iar pentru a oferi aceasta siguranta, Matrix Computers va ofera cele mai performante sisteme control acces prin intermediul carora puteti monitoriza, controla si verifica gradul de acces pentru toate persoanele care lucreaza in sediu, dar si pentru vizitatori. In cadrul acestui articol vom detalia beneficiile instalarii unui astfel de sistem, dar si cum puteti imbunatatii performantele companiei prin imbunatatirea controlului asupra activitatii angajatilor si nu numai.

Rolul dublu al unor sisteme control acces

Rolul acestor sisteme control acces este unul dublu, nu numai ca acestea pot tine departe vizitatorii curiosi sau chiar si persoanele rau-intentionate, dar va si poate oferi posibilitatea de a controla activitatea angajatilor dumneavoastra in sistem pontaj. Principiul de funcitonare al acestor sisteme control acces este unul ce incorporeaza o unitate centrala ce gestioneaza punctele de acces care pot fi prevazute cu panou numeric, senzor de citire a cardurilor, sau chiar si ambele. Unitatea centrala este cea care gestioneaza codurile de acces. Mai exact, fiecarui angajat i se ofera o cartela de acces ce are un anumit cod. Acesta este introdus in unitatea centrala putandu-se atribui diferite niveluri de acces. Astfel, daca aveti mai multe departamente, puteti controla exact unde un angajat poate avea acces sau nu.

De asemenea, datorita codului unic, aceste sisteme control acces pot actiona si ca sisteme de pontaj. Datorita sistemului de inregistrare a activitatilor pentru fiecare cartela in parte si nu numai, centrala poate oricand sa va ofere un raport detaliat al activitatii unui angajat. Astfel, veti sti clar, cand a folosit cardul de acces si unde a fost acesta folosit in cadrul sediului. Prin intermediul acestui gen de raport veti putea stabili in mod concret atat numarul de ore muncite, cat si eventuale prezente neautorizate ale angajatilor dumneavoastra.
Eficientizati programul de lucru al angajatilor cu ajutorul unor sisteme control acces.

Prin intermediul functiilor lor, aceste sisteme control acces nu numai ca ofera un inalt grad de siguranta, ci de asemenea va permit sa eficientizati munca angajatilor dumneavoastra prin reglarea corecta a turelor de schimb. De asemenea, veti putea spori gradul de securitate interna prin limitarea accesului unui angajat in functie de profilul fisei de post pe care acesta o are.

Matrix Computers va ofera o paleta completa de sisteme control acces pornind de la cele mai simple echipamente, pana la cele complexe cu optiuni de arhivare si activare a alarmei anti-efractie. De asemenea, pe langa comercializare, va oferim servicii complete de proiectare, montaj si service pentru aceste sisteme control acces precum si pentru sisteme anti-efractie, alarme anti-incendiu si multe alte echipamente de securitate si control acces pentru spatii inchise sau deschise.

Va asteptam pe siteul nostru, www.xmatrix.ro pentru a afla mai multe despre gama de sisteme control acces pe care o oferim, dar si despre cum va puteti mari gradul de siguranta si securitate a sediului sau a caminului dumneavoastra. Va asteptam cu cele mai bune preturi dar si cea mai buna calitate a produselor si a serviciilor.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *