Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Tahografe digitale de calitate de la Fomco Prodimpex

Din data de 1 ianuarie anul 2007, in Romania a intrat in vigoare o lege foarte importanta, potrivit careia, toate vehiculele aflate la prima inmatriculare trebuie sa fie dotate obligatoriu cu tahografe digitale. Acestea sunt aparate de control ce trebuie montate pe autovehicule si au rolul de a indica atat timpii de lucru cat si datele complete referitoare la cursa in desfasurare. Fomco Prodimpex este o companie care va pune la dispozitie o gama variata de tahografe digitale, pentru ca dvs. sa nu aveti probleme in trafic.

Utilitate tahografe digitale de la Fomco Prodimpex

Tahografele digitale se adreseaza numai unei anumite categorii de soferi, insa sunt extrem de utile atunci cand sunt montate pe autovehicule. Tahografele pot fi atat digitale, cat si modulare, mecanice sau analogice. Tahografele digitale au rolul de a citi complet informatiile din computerul de bord sau din cutia de viteze a masinii. Pasul urmator este transmiterea informatiilor pretioase la tahograf. In vederea inregistrarii activitatii conducatorilor auto, tahografele digitale folosesc carduri si imprimante cu banda. Tahografele digitale functioneaza conform unor principii simple si cu ajutorul unui mecanism complex. Sistemul final este complet iar datele sunt stocate defintiv intr-un card cu chip si o memorie de masa interna. Tocmai din aceste cauze, diafragma finala nu poate fi modificata, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru firmele care solicita ajutorul Fomco Prodimpex in vederea achizitionarii unor tahografe digitale de ultima generatie. Este suficient sa apelati la Fomco Prodimpex, care este reprezentantul oficial in tara noastra a unor companii de renume international precum Actia, Romatic, Stoneridge Electronics sau indelB. De asemenea, daca nu stiti exact ce tip de tahografe digitale sa comandati, echipa Fomco Prodimpex va ofera servicii de consultanta specializata, unde veti primi cele mai bune sfaturi. Fomco Prodimpex va ofera si tahografe analogce, limitatoare de viteza, sisteme de localizare si masurare a consumului de combustibil, indeosebi prin GPS si GPRS si statii radio CB. Pe langa tahografele digitale noi aveti si posibilitatea de a achizitiona tahografe digitale second-hand, care sunt mult mai ieftine, reconditionate, cu valori ale tensiunii de alimentare de 12, respectiv 24 V, si inregistrarea automata a tuturor datelor referitoare la activitatea soferului si a vehiculului in cauza. Tahografele digitale reconditionate sunt de calitate si isi fac treaba la aceiasi parametrii ca si tahografele digitale noi. Acestea au fost reparate si reconditionate, pentru a se afla in stare perfecta de functionale! Fomco Prodimpex va ofera asadar solutii potrivite oricarui buzunar in ceea ce priveste tahografe digitale!

Tahografe digitale noi sau SH numai de la Fomco Prodimpex

Daca vreti sa achizitionati tahografe digitale pentru a monitoriza activitatea angajatilor dvs., compania Fomco Prodimpex va pune la dispozitie atat produse noi cat si second hand, la un raport corect si optim calitate – pret. Tahografele digitale din oferta Fomco Prodimpex pot fi achizitionate de oriunde, de vreme ce firma are reprezentanti oficiali in toate judetele Romaniei, cu mici exceptii. Distribuirea produselor Fomco Prodimpex de tipul tahografe digitale este asadar foarte facila. Achizitionati-va tahografe digitale de ultima generatie de la Fomco Prodimpex!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *