Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

tancuri de racire lapte
Afaceri

Tancuri de racire lapte

Tancurile de racire lapte sunt niste dispozitive care au ca scop racirea laptelui.Acestea apar sub forma unor tuburi din metal sau otel care au deasupra un capac din acelasi material.Laptele este introdus in tanc, apoi pus capacul peste el si lasat sa raceasca cateva ore pentru ca apoi sa fie pus in sticle sau cutii.

Tancurile de racire lapte se utilizeaza atat in comert cat mai ales la ferme unde fermierii, dupa ce iau laptele de la vaci sau capre, il racesc prin acest dispozitiv.Ele au rolul de a pastra laptele in cele mai bune conditii si de a-l raci la temperatura optima (astfel incat sa nu fie prea rece).Sunt de culoare gri, in general si se pastreaza in depozite mari sau undeva afara.Ele sunt destul de mari, prin urmare necesita spatii cu lungimi si latimi destul de mari.

Tancurile de racire lapte au doua componente importante si anume:sistemul de racire incorporat si sistemul de setare a temperaturii.Ele ajuta laptele sa se raceasca mai mult sau mai putin, depinde cat vrea fermierul sau angajatorul.Nu se deterioreaza usor si se pastreaza foarte bine.Se pot insa defecta cele doua sisteme sau doar unu dintre ele si in cazul acesta, probema poate fi grava, dar acest lucru se intampla dupa multi ani de utilizare.

Calitatea tancurilor este data de materialele din care sunt facute si anume, otelul sau metalul care este de foarte buna calitate si care rezista in timp.

Modul de instalare al lor este relativ usor deoarece nu are multe piese incorporate.Are tubul acela mare si lung care se pune pe doua bare de-ale lui si mai are 2 butoane, unul in afara, altul inauntru si cam atat.
Tancurile se utilizeaza cel mai des la fermele acelea mari unde sunt multe vaci, oi si capre si care au nevoie de astfel de sisteme de racire, fermierii cumparandu-le pentru a-si usura intr-un fel munca.In afara de aceste dispozitive, fermierii cumpara si aparate de muls, totul pentru ca sunt automatizate si avand foarte multe animale, nu isi permit mereu sa se duca sa le mulga sau sa puna la racit laptele.Chiar daca acestea costa multi bani, merita deoarece chiar daca investitia intr-o asemenea ferma este mare si profitul va fi pe masura.
Tancurile de racire lapte dispun de cele mai bune sisteme de racire din Romania si s-a dovedit ca sunt foarte eficiente si necesare la ferma oamenilor.Ele sunt fabricate in orasele mari din tara sunt unicate.

1)Tancurile de racire lapte se caracterizeaza prin:
-faptul ca racesc laptele la temperatura la care persoana care il utilizeaza vrea,
-faptul ca sunt realizate din putine piese dar toate din otel,
-au doua sisteme importante: de reglare si de racire a temperaturii.

2)Tancurile de racire laptetin cont si de:
-cantitatea de lapte introdusa,
-temperatura setata de racire,
-locul lor de depozitare .

3)Tancurile de racire lapteau ca si aspecte negative:
-ca sunt prea mari pentru a incapea pe o suprafata de 10 de metri patrati,
-implica costuri mari.

Asadar, tancurile de racire lapte de la www.Ideal-shoping.ro sunt realizate din cel mai bun otel inoxidabil, de o calitate superioara.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *