Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Transport mobila de valoare

Fiind una din cele mai bune firme de transport mobila din tara, stim inca de la bun inceput ca performanta nu este posibila fara a invata din cele mai dificile operatiuni de transport mobila si nu numai. Aceste provocari sunt cele care ne ofera posibilitatea de a invata dar si cea de a aplica cumulul nostru de cunostiinte si experienta. Suntem Moveout, iar in acest articol va vom descrie una dintre situatiile mai speciale pe care le-am intalnit in cursul activitatii noastre. Atunci cand vorbim despre transport mobila vorbim despre ideea de a ajuta atat clientii nostri fizici, cat si companiile in procesul de relocare sau mutare intr-un alt sediu. Iar cum nici o misiune de transport mobila nu este la fel, o situatie mai aparte a fost transportarea unui pian Bosendorfer de la primul etaj al unei case, pana la vila clientului.

Un transport mobila mai aparte

Marea provocare in cadrul acestui transport mobila a fost aceea ca pianele Bosendorfer sunt foarte grele, fiind in acelasi timp si foarte delicate. Valoarea acestora fiind data si de faptul ca totul este creeat la nivel de arta. Clapele din fildes, ornamentele prezente la suportul pedalelor dar si la picioarele sale. Toate aceste elemente au facut aceasta misiune de transport mobila sa fie una cu un grad de dificultate ridicat.

Data fiind complexitatea acestui transport mobila au fost necesare aproape 2 zile de pregatiri, atat in ceea ce priveste procedura de incarcare a pianului in camion, cat si pregatirea acestuia pentru transport. Deoarece, asa cum este si usor de imaginat, transportarea pianului pana la parter era imposibila, am apelat la ajutorul unei macarale de mici dimensiuni, dar suficient de puternica pentru a putea ridica chiar si de pana la 10 ori greutatea pianului. Am ales sa scoatem pianul pe la iesirea in terasa a casei deoarece geamurile respective puteau fi demontate pentru a permite accesul. Odata ce pianul a fost asigurat, iar partile mobile ale acestuia imobilizate corespunzator, a fost invelit cu atentie cu mai multe straturi de PVC si folie cu pernite.

Procesul de transport mobila

Dupa cateva ore de efort si atentie extrema, pianul a ajuns in camionul nostru special de transport mobila si dus la vila unde clientul urma sa locuiasca. Procesul de descarcare a fost similar cu cel de incarcare, doar ca acum nu am mai avut nevoie de macara, deoarece clientul ne-a solicitat ca pianul sa fie pus in livingul de la parter. Astfel, dupa ce am luat platforma de sustinere si am desfacut straturile de protectie pentru transport mobila, echipa noastra, alaturi de client si familia acestuia am inspectat cu minutiozitate pianul. Misiunea a fost dusa la bun sfarsit, cu admiratia clientului.

Acesta este doar un exemplu al grijii noastre pentru client dar si pentru bunurile acestuia. Echipa Moveout este singura firma de acest gen in care puteti avea incredere atunci cand vine vorba de transport mobila, sau alte bunuri. De asemenea, ne gasiti si on-line, pe siteul nostru, www.moveout.ro , loc unde ne putem cunoaste mai bine, dar si sa aflati mai multe despre serviciile noastre. Va asteptam!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *