Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

parchet masiv
Arhitectura - Constructii

Un parchet masiv este o buna alegere in decorul interior

Elementele de decor sunt foarte importante pentru interiorul unei locuinte ce se vrea a fi moderna, motiv pentru care un parchet masiv de calitate se dovedeste a fi o buna alegere si desi in producerea parchetului se foloseste in general lemnul de stejar, mai exista si alte esente ce pot transforma un parchet masiv intr-unul durabil si aspectuos.
Aceste esente din care un parchet poate prinde contur, sunt: nuc, frasin, fag, salcam, cires, mesteacan si altele, toate aceste tipuri de lemn facand ca podeaua casei sa nu fie doar un element de decor de dorit pentru aspectul deosebit, ci si un parchet masiv rezistent in timp, ajungad astfel de nelipsit in orice fel de camin.

Parchet masiv inseamna aspect placut si calitate inalta

Totusi, daca doresti ca pe langa aspectul placut al unui parchet masiv, sa ai parte si de calitate superioara, cea mai buna varianta ramane lemnul de stejar, acesta conferind o rezistenta mult mai buna in timp, fata de alte tipuri de lemn.
In cazul unui parchet masiv din esenta de stejar, vei fi sigur ca acesta ofera o durabilitate mare si ca va face fata cu brio la impactul cu alte obiecte cu care acesta intra in contact, ramanand la fel de ferm, dovedind totodata, calitatile incontestabile ale lemnului natural.

Diverse tipuri de parchet masiv

Daca preferi un parchet masiv de stejar, asta nu inseamna ca celelalte esente sunt de neglijat. De pilda, o pardoseala din cires este de culoare roz cu tenta spre cafeniu la inceput, in timp inchizandu-se si imbunatatindu-i aspectul.
Daca optezi pentru parchet masiv din salcam, vei observa ca acesta detine o culoare variabila, dinspre galbui spre galben-gri, sau verde-gri, iar pe masura ce culoarea i se inchide, frumusetea-i sporeste, oferind privirii un aspect tot mai placut. In plus, lemnul salcamului este unul elastic si foarte rezistent, ceea ce inseamna ca un asemenea parchet masiv nu-ti va crea probleme in timp.
De asemenea, frasinul este si el un lemn de luat in seama atunci cand iti doresti un parchet masiv de calitate, acesta fiind preferat de multi pentru ca este de esenta tare, iar culoarea este una deschisa, placuta la vedere, in timp ce desenul este unul bine conturat.

Pe decolandia.ro tu alegi esenta pentru parchet masiv

Indiferent de tipul de parchet masiv dorit, pe decolandia.ro iti poti alege mereu esenta potrivita gusturilor tale.
Si avand in vedere ca un parchet masiv nu se demodeaza niciodata, investitia chiar merita, deoarece lemnul natural ofera un aspect si o calitate de neegalat.
Intra si tu pe site si opteaza pentru eleganta oferita de gama de parchet masiv oferita de decolandia.ro
Cu un parchet masiv, indiferent de esenta din care acesta este fabricat, te vei bucura de rezistenta, aspect si vei fi tot timpul in pas cu moda, aceasta pardoseala ramanand mereu in preferintele decoratiunilor interioare.

Parchet masiv de calitate, oferit de www.decolandia.ro. Intra si alege esenta preferata pentru pardoseala casei tale. Niciodata nu a fost mai simplu decat acum.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *