Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

usi din sticla securizata
Arhitectura - Constructii

Usi din sticla securizata – design, eficienta si rafinament

Sticla este un material fragil, usor casant, care nu ofera foarte mare incredere in domeniul constructiilor, acest lucru nu este valabil pentru usile din sticla securizata, acestea avand o rezistenta ridicata si utilizare indelungata.

Avantajele usilor din sticla securizata

In primul rand, indiferent unde sunt instalate – in casa, la birou – usile din sticla securizata prezinta avantaje multiple fata de solutiile clasice, creand un spatiu mai natural si mult mai atractiv. De exemplu, fie ca vorbim de cladiri high-tech, fie in cazul renovarii unor cladiri istorice, suprafetele vitrate au o pondere din ce in ce mai sporita in randul clientilor.
In al doilea rand, sticla securizata, si deci usile din sticla securizata, prezinta o rezistenta de 3-4 ori mai mare la socul mecanic si termic decat sticla netratata, fiind printre cele mai prezente aplicatii ale sticlei plane in amenajari interioare. Sticla securizata este obtinuta prin intarire, ca urmare a procesului de tratare la cald (650 – 700° C). Datorita rezistentei marite al acestui tip de sticla la soc termic si mecanic, usile din sticla securizata sunt folosite din ce in ce mai des in constructii.

Asadar, sticla este materialul perfect pentru ca, spre deosebire de alternativele sale, lemnul sau metalul, este transparent. Atunci cand designul interior primeaza, aceasta caracterisitca este deosebit de importanta.

Clasificarea usilor din sticla securizata

In functie de modalitatea de lucru a usii, exista mai multe categorii de usi cu accesorii specifice. Usile din sticla securizata pot fi:
– usi din sticla batante cu amortizor in pardosea;
– usi din sticla glisante sau culisante;
– usi din sticla batante cu balamale laterale;
– usi din sticla batante pe toc din aluminiu sau lemn;
– usi armonice din sticla.

Asadar, expertii Herra Design va stau la dispozitie cu toate detaliile de care aveti nevoie pentru a lua decizia corecta, astfel incat sa optati pentru varianta care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Designul usilor din sticla securizata

Usile din sticla securizata pot impresiona din punct de vedere al aspectului si pot imbunatati aspectul oricarei incaperi, fiind ideale pentru apartamente, birouri sau spatii comerciale, oferind un design modernist si siguranta absoluta.

Sticla poate sa fie transparenta sau mata, colorata in masa, personalizata cu sigle sau logo-uri. Grosimea sticlei se alege in functie de grupa de solicitare in care se incadreaza obiectivul, si poate sa fie de 8, 10 sau 12 mm grosime.

Prin designul lor atractiv, usile din sticla securizata:
– ofera o nota moderna spatiului de locuit, eleganta si rafinament;
– mentin lumina natura in incapere;
– ofera senzatia de spatiu deschis.

In concluzie, usile din sticla securizata se potrivesc oricarui spatiu, fiind varianta ideala pentru toti clientii care isi doresc rezistenta indelungata si siguranta. Accesati site-ul www.HerraDesign.ro pentru toate detaliile si veti fi uimit de calitatea, seriozitatea si preturile accesibile oferite.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *