Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Zestrea Lautarilor – formatie evenimente Bucuresti!

Daca te pregatesti pentru nunta si iti doresti ca toti invitatii sa se simta bine si sa-si aminteasca cu placere acest eveniment? Stii care este secretul? Voia buna! Iar ca toata lumea sa se simta bine ai nevoie de muzica buna? Nu stii la cine sa apelezei? Zestea Lautarilor – formatie evenimente Bucuresti iti vine in ajutor!

Infiintata in anul 2010, formatia Zestrea Lautarilor este o formatie foarte talentata, alcatuita dintr-o echipa de tinere talente. Din formatie fac parte Grigore Gherman, solist formatie, Loredana Streche care canta la nai si voce, Robert Parcalabescu, violonist si Bogdan Zamfir, DJ clape si mixaj sunet. Toti componentii formatiei sunt absolventi de Conservator, Univesitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

Pe melodiile formatiei Zestrea Lautarilor se pot incinge hore pe ritmuri modovenesti, oltenesti, muntenesti ori dobrogene.

Asadar, daca vrei sa ai o nunta de neuitat si toti invitatii sa se simta bine sa fie multumiti, alege Zestrea Lautarilor- formatie evenimente Bucuresti!

Pentru o nunta ca la “carte”, alege Zestrea Lautarilor – formatie evenimente Bucuresti!

Din repertoriul formatiei Zestrea Lautarilor, fac parte cantece din toate zonele tarii, precum: Oltenia, Dobrogea, Muntenia, Moldova sau Ardeal. Nu lipsesc nici slagarele romanesti sau piesele din topurile nationale.

Daca vei alege sa-ti cante la nunta Zestrea Lautarilor- formatie evenimente Bucuresti, cu siguranta vei avea parte de muzica de calitate si voie buna. Acestia vor incinge ringul de dans alaturi de invitatii, indiferent de tematica nuntii, de locatie sau de numarul de invitati. In plus, formatia iti poate asigura si partea de sonorizare si lumini. Cu Zestrea Lautarilor, nunta ta va fii cu siguranta de nota 10.

Asadar, daca locuiesti in Bucuresti si vrei ca muzica de la nunta ta sa se auda in tot orasul si iti doresti ca nici un invitat sa nu stea pe scaun, apeleza cu incredere la formatia Zestrea Lautarilor. Programul artistic al formatiei este alcatuit din muzica traditionala, muzica usoara, muzica de petrecere, muzica internationala, cafe-concert, program artistic tiganesc si un DJ pentru pauze.

In concluzie, pentru ca nunta ta sa ramana in memoria invitatilor, ai nevoie de o formatie cu experienta in domeniu, si anume Zestrea Lautarilor– formatie evenimente Bucuresti!

Alege Zestrea Lautarilor- formatie evenimente Bucresti si nunta ta va fii una de nota 10!

Daca marele eveniment se apropie si iti doresti sa fie unul de neiutat, nu mai sta pe ganduri si alege Zestrea Lautarilor- formatie evenimente Bucuresti!

Formatia Zestrea Lautarilor vine in ajutorul tau indiferent de eveniment, daca este nunta, botez sau majorat. Formatia se pliaza cu succes cerintelor publicului, astfel ca rezultatul sa fie unul satisfacator.

Pentru ca muzica este cel mai important lucru care contribuie la succesul unei petreceri sau al unui eveniment, este foarte important ca muzica sa fie de calitate. O muzica bine aleasa si cantata de catre oameni care iubesc muzica, poate ridica de pe scaun si cei mai sceptici si exigenti invitati.

Pentru mai multe informatii si rezervari, acceseaza pagina web www.formatienuntaromaneasca.ro sau telefonic- 0743 594 131/ 0761 137 738.

Cu Zestrea Lautarilor- formatie evenimente Bucuresti, nunta ta va ramane cu siguranta in memoria invitatilor!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *