Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

CTL ambalaje este furnizorul de folie stretch pentru fixarea si ambalarea produselor dvs., de care aveti nevoie

Cine nu a folosit cel putin o data in viata folie stretch? Fie ca lucrati intr-o ramura industriala sau in sectorul alimentar, sunteti cu siguranta familiarizat cu acest produs. Folia stretch este destinata impachetarii, ambalarii si fixarii anumitor produse, pentru ca acestea sa isi pastreze proprietatile, forma, sa nu se deterioreze in timpul transportului. Folia stretch de buna calitate gasiti in oferta celor de la CTL Ambalaje, impreuna cu alte materiale bune, destinate ambalarii produselor din mai multe domenii.

Cautati folie stretch de calitate? CTL Ambalaje va prezinta oferta de nerefuzat!

Folia stretch, sau folia extensibila, asa cum mai este cunoscuta in tara noastra, este folosita cu precadere in procesul ambalarii paletilor cu produse sau a diferitelor grupaje. Practic, fara folie stretch de buna calitate, unele transporturi de marfuri importante nici nu se pot realiza. Daca sunteti in cautarea unor solutii avantajos din punct de vedere al raportului calitate-pret pentru folie stretch, nu ezitati sa faceti un tur virtual al companiei CTL Ambalaje pe site-ul acesteia.

Gama de folie stretch pe care firma CTL Ambalaje o pune la dispozitia clientilor sai, este suficient de mare pentru acoperirea tuturor necesitatilor acestora. Asadar, folia stretch este si foarte rezistenta, fiind fabricata din materii de cea mai buna calitate, precum LLDPE. Fie ca aveti nevoie de folie stretch pentru ambalare manuala, ori in regim automat sau semiautomat, CTL Ambalaje va ajuta cu o oferta bogata in domeniu.

Folia stretch se foloseste in aplicatii precum ambalarea prin paletizare a produselor din diverse domenii de activitate, fie din industrie sau alimentatie. Folia stretch este utilizata cu precadere in aceste sectoare, si anume in alimentatie si industrie, si se preteaza necesitatilor de ambalare pe care diverse companii le pun la dispozitie. Importanta foliei stretch consta in faptul ca aceasta ofera protectie sporita impotriva umiditatii si a murdariei a diverselor produse cu care intra in contact. In plus, daca alegeti sa fixati produsele pe paleti cu o astfel de folie stretch, veti observa ca si costurile de transport vor fi cu siguranta mai mici, iar acest avantaj este foarte important, deloc de neglijat. Folia stretch este la fel de eficienta in fixare precum alte sisteme de ambalat, iar in oferta CTL Ambalaje gasiti chiar si dispenser folie stretch la preturi accesibile!

CTL Ambalaje – furnizorul numarul unu de folie stretch si alte produse de ambalare, in Romania

Firma CTL Ambalaje a luat nastere din dorinta unei echipe de profesionisti de satisfacere a cerintei tot mai mare de pe piata de profil, in materie de ambalaje, in Romania. CTL Ambalaje comercializeaza ambalaje de buna calitate, utilaje de import foarte performante, precum si folie stretch, banda adeziva si alte accesorii deosebit de importante. Accesati site-ul ctlambalaje.ro si alegeti-va de acolo produsele care se potrivesc necesitatilor dvs., si cu siguranta veti deveni client fidel de indata ce va veti bucura de profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea echipei.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *