Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Tehnologie

3 Elemente prezente la gama de baterii bucatarie Grohe

Atunci cand vorbim despre baterii bucatarie vorbim de utilitate, comfort si nu in ultimul rand, design. Pe siteul nostru, www.baterii-lux.ro veti gasi produse ce imbina toate aceste trei elemente intr-un nou concept al utilitatii, ingeniozitatii si mai ales al tehnologiei. In acest articol vom detalia cum trei elemente ale inovatiei vin sa aduca noul in ideea de baterii bucatarie. Vom pleca de la cele mai simple necesitati si vom ajunge la cele mai complexe tehnologii menite sa ofere o experienta noua in bucataria dumneavoastra.

Grohe este producatorul de talie mondiala de baterii bucatarie, baie, pentru lavoare, dar si de accesorii pentru baie si nu numai. Inovatia este elementul de baza al acestui producator, o inovatie prin care utilizatorul unei astfel de baterie pentru bucatarie va avea parte de fiabilitate, tehnologie de ultima ora dar si de garantia calitatii. Datorita faptului ca bucataria este locul cu cea mai mare dinamica dintr-o casa, unde totul trebuie sa fie cat mai facil, ergonomic si inteligent gandit, nici aceste baterii bucatarie nu sunt mai prejos. Fie ca vorbim despre capul detasabil util in spalarea vaselor sau a legumelor sau de sistemul din ceramica din interiorul unei astfel baterii, toate sunt gandite cu un scop anume, mai exact, acela de a ajuta in mod real utilizatorul.

Ingeniozitate prin baterii bucatarie

Ingeniozitatea este si ea prezenta la aceste baterii bucatarie. Grohe este renumit pentru seria sa de baterii cu filtre active si pasive pentru apa, filtrele pasive au rolul de a purifica apa care curge, eliminand astfel microbii, bacteriile si agentii chimici ce pot fi daunatori. Filtrele active sunt prezente la aceste baterii bucatarie in doua variante, filtrele ce racesc apa si o carbogazeifica sau cele care prin simpla rotire a selectorului, va ofera apa instant fierbinte, numai buna pentru un ceai sau o cafea instant. Fara sa mai trebuiasca sa incalziti apa, sau sa asteptati. Aceste doua tipuri de filtre active vin sa raspunda cererii clientilor legat de functii care sa ajute in mod efectiv.

Tehnologiile din gama de baterii bucatarie Grohe

Fiabilitatea se poate obtine numai prin utilizarea de materiale de ultima generatie, inovatie si nu in ultimul rand aplicand toate cunostiintele acumulate in zeci de ani de experienta. Astfel, toata gama de baterii bucatarie beneficiaza de cele mai noi tehnologii, cum ar fi StarLight, Grohe CoolTouch, SilkMove si multe altele. Prin Grohe StarLight va asiguram de durata de viata a finisajului. Spre deosebire de inoxul standard prezent la alte produse similare, StarLight este aparte, rezista mult mai bine in timp, pastrandu-si luciul caracteristic.

Grohe CoolTouch este prezenta la o mare parte din gama de baterii bucatarie, fiind o tehnologie prin care vi se asigura protectia termica. Cu alte cuvinte, chiar daca prin robinet sau teava acestuia curge apa la aproape 100o Celsius, exteriorul bateriei ramane rece.

Ultima tehnologie prezenta la toata gama de baterii bucatarie Grohe este SilkMove. Aceasta este o tehnologie invizibila, care nu se vede, dar se simte la actionarea manerului. Pentru a afla mai multe despre Grohe si tehnologiile prin care inovatia se imbina perfect cu fiabilitatea, va asteptam pe siteul nostru!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *