Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Descopera cel mai mic pret Paulownia si nu rata oferta!

Pentru ca arborele Paulownia a devenit o idee de afaceri pe care tot mai multi o au, pe langa avantajele acestui copac minune este necesar sa cunoasteti si adevarata valoare a acestuia din punct de vedere financiar. Astfel, indiferent ca preferati rasad sau butasi, producatorii din acest domeniu va intampina cu oferte variate, nu toate dintre acestea fiind avantajoase si pentru cumparator.

Daca sunteti in cautarea unui pret Paulownia mic , firma cu acelasi nume, Paulownia, va ofera rasad si butasi la bucata. Mai precis, ofertele sunt alcatuite din trei categorii de preturi, stabilite in functie de numarul bucatilor achiztionate: 1-100 buc, 100- 1000 buc sau 1000- 5000 buc. Astfel, preturile incep de la 11 lei si pot ajunge la 15 lei in cazul rasadului, iar daca preferati butasi, preturile sunt cuprinse intre 19 si 25 de lei bucata. Prin urmare, cu cat numarul de bucati este mai mare, cu atat pretul este mai avantajos.

Materialul saditor este de cea mai buna calitate, plantele fiind crescute in cele mai bune conditii, pentru a se dezvolta rapid si armonios. Copacii pot creste 4-5 m pe an si astfel vor putea fi exploatati dupa 3 ani de la plantare. Desigur, acestia vor fi recoltati in functie de dimensiunile si diametrul pe care le doriti, materialul lemnos avand o gama variata de intrebuintari.

Cum gasesti cel mai bun pret Paulownia?

Odata cu raspandirea plantatiilor Paulownia, pretul butasilor a crescut, deoarece tot mai multi vor sa inceapa o aceasta afacere profitabila. Desigur, pentru a obtine un pret Paulownia avantajos trebuie sa colaborati cu partenerul potrivit. Astfel, de preferat este sa achizitionati butasi si rasad de la un producator autorizat, care se ocupa de acest lucru in mod constant. Pentru ca plantele achizitionate sa aiba rezultate excelente, trebuie sa fiti la curent cu toate informatiile despre aceasta specie, pentru ca investitia dumneavoastra sa nu fie inutila.

Asadar, pe langa un pret accesibil, vanzatorul trebuie sa ofere sfaturi, recomandari si alte informatii despre conditiile de viata a acestui copac,intretinere, recoltare etc. De ce trebuie sa obtineti un pret cat mai mic? Pentru ca bucata de Paulownia costa destul de mult, iar un hectar are nevoie de 600 de puieti, investitia va fi destul de mare. In plus, timp de 3 -4 ani nu veti obtine niciun profit, in tot acest timp fiind nevoie sa asteptati ca arborii sa creasca.

Beneficiaza acum de cel mai bun pret Paulownia!

Pentru ca oricine isi doreste sa investeasca cat mai putin si sa obtina cat mai mult, societatea Paulownia va ofera cel mai mic pret Paulownia de pe piata. Doar aici puteti beneficia de rasad si butasi Paulownia la bucata, fiind disponibile 3 pachete: 1-100 buc, 100-1000 buc si 1000-5000 buc. Indiferent cat veti alege sa achizitionati, pretul final va fi avantajos pentru toata lumea. In plus, primiti toate sfaturile legate de cresterea si intretinerea acestui copac, astfel ca nu veti mai avea nevoie de investitii suplimentare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *