Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Alegeti cele mai bune metode de acoperiri piscine de la Hydro Euro Pool

V-ati vazut visul implinit. In sfarsit, aveti o piscina in propria curte! De acum, relaxarea si racoarea capata alta insemnatate. De cate ori va veti intoarce de la serviciu, sau de la cursuri, si veti simti nevoia sa va racoriti, sa faceti o baie in piscina, sa beti o limonada rece cu picioarele in apa calda, o puteti face! Dar ce ne facem atunci cand afara ploua sau este urat, sau cand bate un vant puternic, care aduce toate frunzele si toata mizeria in piscina dvs.? Alegem o metoda de acoperiri piscine din oferta celor de la Hydro Euro Pool, desigur!

Care sunt modalitatile de acoperiri piscine pe care ni le propun expertii Hydro Euro Pool?

Cea mai buna modalitate de acoperiri piscine o reprezinta acoperisurile glisante. Desi este o investitie destul de semnificativa, un efort mare al membrilor familiei, si o mica gaura in bugetul familiei, va asiguram ca se merita din toate punctele de vedere. Puteti economisi timp petrecut pentru a va curata piscina, dar si chimicalele de care aveti nevoie pentru ca apa sa fie curata. De asemenea, daca aveti o piscina incalzita, mentionam ca pierderile termice sunt foarte mici. Structura acoperisurilor pentru piscine, glisante, este rezistenta, dintr-un aliaj de otel. Acestea au o culoare alba sau argintie, dar se pot comanda si in alte culori. Aceste metode de acoperiri piscine au un perete gros de 10 mm din policarbonat.

Forma modalitatilor de acoperiri piscine poate fi diferita, si anume curbata, asimetrica sau trapezoidala. Inaltimile sunt, de asemneea, variabile. Se pot lungi chiar sinele, astfel incat acoperisul sa fie scos la suprafata piscinei. Avantajele alegerii unei metode de acoperiri piscine este reprezentat de faptul ca timpul de folosire al acestora poate sa se lungeasca in mod considerabil, numai daca este instalat un acoperis glisant. Nu este cea mai ieftina optiune, insa se poate prelungi durata de folosire a piscinei, fara incalzire de 6 pana la 8 luni, si cu incalzire de 8 pana la 10 luni. Piscinele acoperite cu un pavilion incalzit permite folosirea acesteia de catre utilizatori tot timpul anului. Hydro Euro Pool va ofera sansa de a opta pentru acoperiri piscine de tip Universe, Elegant, Imperia, Venezia, Tropea, Laguna, Riviera, Oceanic, Orient, Style, Atipikus, Ravena, Olympic sau Grande.

Cum gasiti specialistii in acoperiri piscine de care aveti nevoie, Hydro Euro Pool?

            Va fi extrem de simplu sa intrati in contact cu expertii Hydro Euro Pool. Este suficient sa intrati in lumea virtuala, pe site-ul hydroeuro.ro, sa luati datele de contact, si sa sunati la unul din numerele afisate sau sa trimiteti un e-mail. Veti gasi informatii pretioase, fotografii adecvate, precum si oferte de pret corecte, pe placul dvs. Nu ezitati sa cereti mai multe detalii despre sistemele de acoperiri piscine de la Hydro Euro Pool!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *