Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Ridicarea masinilor in service se face mult mai usor cu un elevator Tomax

Daca lucrezi intr-un service auto sau intr-un loc in care se fac vulcanizari auto stii cat de importanta este folosirea unor dispozitive de ridicat rezistente si de buna calitate. Intr-un service sau intr-un centru de vulcanizare e necesara ridicarea masinilor pentru ca acestea sa poata fi supuse unor reparatii, unor revizii sau unor verificari de rutina.

Este deosebit de important ca atunci cand conduci o masina sa fii atent la semnele care pot indica existenta unei defectiuni. E vorba de sunete neobisnuite sau orice alte manifestari care nu pot fi considerate normale.

Defectiunile masinilor sunt periculoase pentru cel care o conduce, dar si pentru ceilalti participanti la trafic. E mai bine sa fii excesiv de precaut decat sa ai parte de evenimente neplacute la volan pentru ca nu ti-ai supus masina unor controale amanuntite. Asa cum oamenii trebuie sa mearga la doctor pentru controale de rutina, asa si masinile trebuie sa sa fie verificate la anumite intervale si reparate.

Compania Tomax Prest din Oradea aduce pe piata un produs numit elevator Tomax. Acesta e destinat ridicarii la inaltime mica a unor obiecte foarte grele.

Elevator Tomax, un dispozitiv rezistent si usor de folosit

Firma Tomax Prest si-a inceput activitatea in anul 1999 si s-a specializat in fabricarea de dispozitive de ridicat. Printre produsele companiei se numara elevatorul pneumatic, elevatorul pentru service auto, elevatorul pentru vulcanizare, cricul pneumatic, cricul auto, cricul Tomax, cricurile cu perna de aer si elevatorul platforma. La fabricarea acestor produse participa o echipa de ingineri cu experienta si de muncitori cu o inalta calificare.

Daca detii un service auto sau un centru de vulcanizare stii cat de important este profesionalismul angajatilor pentru fidelizarea clientilor. Sa nu iti poti folosi masina pentru o anumita perioada de timp e destul de neplacut, mai ales daca esti obisnuit sa te urci la volan in fiecare zi, cand mergi la serviciu sau la cumparaturi sau cand ai de facut drumuri mai lungi. Daca angajatii de la service nu folosesc echipamente performante, timpul de asteptare se prelungeste pentru clienti si se creeaza o stare de disconfort care putea fi evitata.

Cum arata si cum functioneaza un elevator Tomax?

Un elevator Tomax e conceput pentru a fi folosit in service-uri auto si in centrele de vulcanizare. E un dispozitiv pneumatic ce ridica masini cu ajutorul a patru perne de aer. Cele patru perne sunt montate intre doua platforme intre care se afla un cadru de legatura.

Elevator Tomax e un dispozitiv cu capacitatea de 2500 de kilograme. Functioneaza cu aer comprimat si e vopsit in camp electrostatic. Nu e nevoie sa fie montat, ceea ce inseamna ca deplasarea lui dintr-un loc in altul poate fi facuta fara mari eforturi. Poate fi pus in functiune prin simpla asezare pe sol si e prevazut cu un sistem de siguranta care face imposibila coborarea neprevazuta. Cantareste 230 de kilograme si are o lungime totala de 2120 de milimetri. Pentru fiecare elevator Tomax cumparat se ofera o garantie de trei ani.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *