Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cele mai cautate accesorii ATV de la Gradinarul Gospodar

Ai nevoie de accesorii ATV pentru echipamentul tau? Intra in magazinul online Gradinarul Gospodar si bucura-te de varietate, calitate, robustete, dar si preturi bune de achizitie.

ATV si accesorii ATV devin aliatul de nadejde a oricarui bun gospodar

Crezi ca un ATV este conceput doar pentru distractie offroad sau pentru viteza? Te inseli, exista modele create special pentru munca la ferma. Trebuie sa amintim aici de ATV-ul Kulan, numele lui a fost inspirat de catre o specie de magari. Este mai mult decat evident care-i este destinatia, nu? Este un ATV electric special destinat muncilor agricole.

Desi acest model de ATV arata “tunat”, atinge o viteza maxima de 50 km/h, insa doar in cazul in care este gol, un tête-à-tête cu soferul. Daca stai bine sa te gandesti, Kulan este ca o adevarata caruta fara cai, insa are cai putere, nu-i vorba, iar greutatea maxima pe care o poate transporta este de o tona: balegar, fan, lapte de vaci, mancare pentru animale si multe altele.

Kulan nu este momentan decat un proiect si nu a intrat in productia de serie, dar cu siguranta va fi imbratisat de catre fermieri, micii agricultori, pomicultori, viticultori. Are propulsie electrica, deci nu polueaza si nu face zgomot, este chiar mai silentios decat un tractor obisnuit, iar cu accesorii ATV potrivite devine cu adevarat indispensabil.

De unde pot cumpara accesorii ATV?

Daca tot vorbeam de buni gospodari, viziteaza magazinul online Gradinarul Gospodar si vei gasi aici inspre vanzare mai multe categorii de accesorii ATV dintre care poti alege exact ceea ce ai nevoie.

Cine este Gradinarul Gospodar? Este o companie din Urziceni care prin intermediul magazinului sau online comercializeaza pe tot teritoriul tarii noastre, unelte agricole, diverse utilaje, dar si accesoriile necesare desfasurarii unor activitati productive in domeniul agriculturii, gradinaritului sau pomicultura. Nu conteaza ca esti specialist sau abia la inceput de drum, Gradinarul Gospodar are produsele potrivite pentru toata lumea.

Gradinarul Gospodar importa accesorii de la marci cu renume international, precum Majar din Franta si Villager din Serbia. Sunt de prima mana si foarte sigure in exploatare, primesti si certificat de garantie ce poate varia intre 1 si 2 ani, dar si service specializat.

Care sunt cele mai cautate categorii de accesorii ATV pe care le intalnesti la Gradinarul Gospodar? Amintim de:

  1. Remorci. Pot fi remorci monobloc, boggie sau modele cu panouri. Te ajuta la transport;
  2. Tavalugi netezi. Latimea de lucru variaza de la 130 mm la 180 mm, in primul caz, accesoriul putand fi umplut cu apa de pana la 150 l;
  3. Cricuri. Sunt de folos pentru intretinerea unui ATV, sunt zincate si pote ridica pana la 360 kg;
  4. Lame de nivelat. Sunt din tabla, orientabile. Orientarea lamei se poate face cu ajutorul unui levier. Optional poti alege si o banda din cauciuc folosita la inlaturarea zapezii;
  5. Fertilizator profesional. Se intrebuinteaza pentru sare sau ingrasamant. Are conceptie robusta, un agitator inclus si un selector de distributie pentru stanga-dreapta. Este livrat cu roti agricole perfect echipate, iar rotile pentru gazon sunt optionale.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *