Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Constructii Millenium, borduri decorative pentru gradini cu stil!

Frumusetea unei case este evidentiata de modul in care este amenajata si intretinuta gradina. O gradina de vis, acesta poate deveni micul dumneavoastra proiect, fara a cheltui sume exorbitante si fara a fi necesar sa aveti cunostinte aprofundate de peisagistica. Va puteti inspira din revistele de specialitate, de unde sa preluati idei pe care sa le puneti in practica in functie de spatiul disponibil, stilul si arhitectura casei, astfel incat sa creati un tot unitar, un ansamblu care sa incante ochiul si sufletul in acelasi timp.

Puteti incepe prin plantarea si ingrijirea florilor, curatarea buruienilor, taierea copacilor, ca mai apoi sa treceti la partea de design propriu-zis a gradinii. Ma refer aici la demarcarea spatiilor verzi, in acest sens foarte util fiind sa folositi borduri decorative, pavele, piatra de placat si alte elemente decorative, folosindu-va la maxim imaginatia.

Despre borduri decorative

De peste 20 de ani, aceste borduri decorative sunt folosite cu succes in amenajarea gradinilor, efectul estetic fiind evident. Pot avea diverse forme, dimensiuni, grosimi si culori, pentru a se integra perfect in decor. Nu se descompun, nu ruginesc, au rezistenta crescuta la variatiile de temperatura, sunt usor de intretinut si de instalat. Betonul utilizat la realizarea lor este tratat cu ajutorul unor aditivi speciali de accelerare priza, in scopul reducerii riscului de aparitie a fisurilor. Pe langa rolul decorativ sunt si utile, deoarece previn alunecarea pamantului din rondurile de flori pe portiunile de iarba din jurul acestora.

Spre exemplu, cu borduri decorative in linie curba puteti pune in evidenta spatiile verzi de mari dimensiuni din gradina dumneavoastra sau puteti demarca trotuarele si accesul la garaj. Astfel, decorul gradinii va fi insufletit prin reliefarea suprafetelor – gazon, mini-gradina de flori, piscina, parte cimentuita.

Pe langa borduri decorative gata fabricate, puteti concepe si modele personale, originale, desi acestea nu vor avea rezistenta celor cumparate si va trebui sa le schimbati/inlocuiti periodic. Merita, totusi, sa incercati si sa realizati borduri unicat pe care sa le integrati in decor. Puteti folosi pietre de diverse dimensiuni, lemne uscate, busteni, cauciuri vopsite in culori vesele, sticle goale, farfurii, capace de la rotile masinilor. Totul tine de imaginatie si de disponibilitatea dumneavoastra de a face diverse incercari.

De unde puteti achizitiona borduri decorative?

 Daca doriti sa achizitionati borduri decorative, consultati oferta Constructii Millenium, producator de pavele, dale, borduri si balustrii de beton inca din anul 1996. Acestea sunt fabricate dupa o reteta proprie, imbunatatita in mod constant, ceea ce va garanteaza ca veti achizitiona produse de calitate superioara. Compania va pune la dispozitie multiple solutii de amenajare a gradinii, imbinand peste 30 de modele de pavele, dale si borduri in diferite combinatii de culori.

In oferta veti gasi urmatoarele tipuri de borduri decorative:

  • bordura mare (L 50 cm/l 22 cm), disponibila in culorile gri, galben, rosu, maro, negru
  • bordura mica (L 33 cm/l 18 cm)
  • bordura semi-rotunda, folosita in special la alei, delimitand excelent pavajul fata de spatiul verde

Pentru decorul mult visat, puteti combina bordurile cu pavele (model floare, cub, cerc, delta, orient, piscot, eko natura), dale (striate, soare, ciocolata, piatra de munte, model grecesc, model lava) sau cu piatra de placat, toate fiind disponibile la cel mai bun raport calitate-pret la Millenium Constructii.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *