Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

certificat energetic
Casa si gradina

Certificat energetic – procedura de eliberare

Certificatul energetic este acel documente care arata valoarea energetic a unui imobil in vedearea estimarii corecte a pretului acestuia la vindere sau la inchiriere. Din acest motiv, acesta este impus de lege proprietarilor care vor sa vanda sau sa inchirieze apartamentul. Daca aveti nevoie de un certificat energetic si nu aveti prea mult timp sa asteptati, puteti cere ajutorul echipei noastre si veti obtine acest documente foarte repede, respectand toate normele impuse de lege. Firma noastra este specializata in domeniul acesta si dispune de o echipa profesionista care va ajuta sa obtineti certificatul energetic de care aveti nevoie. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne cereti ajutorul, iar noi ne vom ocupa de restul. Pentru mai multe detalii si programari ne gasiti si pe www.certificatenergetic1.ro sau la datele de contact disponibile pe site.

Indiferent pentru ce ai nevoie de un certificat energetic, echipa noastra va ajuta sa il obtineti foarte repede. Inainte de toate trebuie sa stiti ca sunt necesare cateva documente, precum planul de constructie al imobilului, schita acestuia, ultimele facturi la intretinere etc. Aceste documente sunt necesare pentru eliberarea unui certificat energetic pentru a vedea partiturile de arhitectura ale fiecarui nivel, dimensiunile geometrice ale elementelor de constructii, respectiv fundatii, pereti, grinzi etc., structura cladirii, tipul de usi si ferestre, dar si care este consumul la energie si la intretinere, lucru rezultat din facturile la intretinere prezentate.

Dupa prezentarea acestor documente, echipa noastra se ocupa de analizarea documentelor si extragerea informatilor necesare, iar apoi se va trece la vizitarea imobilului sau a cladirii pentru care se solicita acest certificat energetic si inspectarea acesteia in toate incaperile, anexele etc. Dupa aceasta vizita, echipa efectueaza calculele necesare, iar in urma rezultatelor se va emite un cerrtificat energetic care va include imobilul intr-un anumit grad de performanta energetica. Toata aceatsa procedura va dura foarte putin astfel ca in maxim 24 de ore veti primi actul acesta.

Certificat energetic- tarife foarte bune

Compania noastra va ofera cele mai bune tarife pentru eliberarea certifiatului energetic pentru diverse locuinte sau imobile. Echipa noastra va ofera servicii de eliberarea pentru certificta energetic profesionale si cele mai buen solutii pentru obtinerea cat mai rapida a acestora. Pentru detalii si pentru solicitari legate de eliberarea unui astfel de certificat energetic ne gasiti pe www.certificatenergetic1.ro sau la datele de contact disponibile tot pe acest site. Va asteptam cu cele mai bune solutii si cu tarife foarte bune la eliberarea certificatului energetic pentru orice cladire, pretul fiind stabilit in functie de dimensiunea si compelxitatea cladirii. Insa, accesand pagina noastra veti putea vedea si tarifele noastre pentru eliberarea certificatelor energetice.

Certificat energetic emis foarte repede pentru situatii urgente

Daca va aflati in situatia de a avea nevoie urgent de un certificat energetic, puteti sa apelati la echipa noastra si veti avea in cel mai scurt timp certificatul energetic de care aveti nevoie. Solicitand ajutorul echipei noastre, veti putea obtine un certificat energetic in Bucuresti si in Ilfov in maxim 24 de ore de la vizitarea imobilului pentru care se emite acest document.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *