Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

mobila horeca
Casa si gradina

Mobila horeca

Fiecare dintre noi suntem nevoiti ca la un moment dat sa cumparam mobila noua, fie pentru propria noastra casa, fie pentru a mobila un restaurant, un bar sau un local in care urmeaza sa se desfasoare petreceri, nunti, botezuri etc. Alegerea de mobila horeca nu este deloc usoara si deseori este indicat sa urmam sfaturile unui designer sau chiar a unui specialist in amenajari interioare. Totul trebuie ales cu grija pentru ca la final sa fie in armonie atat cu modelul si culoarea peretilor, cat si cu specificul spatiului respectiv si cu celelalte elemente din jur etc. In cazul in care doriti sa va amenajati propriul bar sau restaurant si aveti nevoie de mobila horeca de calitate, va puteti adresa firmei Evo Horeca din Bucuresti.

Ce trebuie sa stiti despre aceasta firma, in oferta careia gasiti mobila horeca?

Evo Horeca este una dintre cele mai cunoscute si apreciate firme care se ocupa cu producerea, importarea si furnizarea de mobila horeca pentru clientii din Romania. Sediul firmei se afla in Bucuresti, insa firma onoreaza comenzi catre clienti din intreaga tara. Bazandu-se pe o experienta de peste 13 ani, aceasta firma a reusit sa atraga clienti numerosi din intreaga tara, in acest sens, stau ca marturie peste 700 de proiecte in cadrul careia s-au implicat profesionistii firmei. Evo Horeca este partenerul dumneavoastra de incredere daca aveti nevoie de mobila horeca de calitate.

Ce produse sunt incluse in categoria mobila horeca?

Evo Horeca vine in intampinarea clientilor sai cu o variata gama de produse grupate in mai multe categorii. Mobila horeca este una din categoriile reprezentantive ale acestei firme, care include: baruri, fotolii, scaune, blaturi de masa, carucioare, mese, banchete si tabureti, scaune inalte de bar, canapele, console gheridoane, baze de masa etc. Firma colaboreaza cu mai multi producatori renumiti, printre care se numara si: Inemotion, Zown, Garlando, Slide, Pedrali, Seven Sedie, Cizeta, Gaber etc. Puteti opta pentru mobila horeca realizata din lemn masiv, tapitata, din diverse materiale si avand culori si modele variate. Este important de precizat ca toate produsele pe care le gasiti in oferta celor de la Evo Horeca beneficiaza de garantie, care in cazul unora, poate fi chiar si de 5 ani.

Servicii oferite de catre specialistii firmei Evo Horeca

Specialistii acestei firme sunt foarte bine pregatiti si capabili sa satisfaca cerintele venite chiar si din partea unor clienti foarte pretentiosi. Serviciile de care puteti beneficia sunt:
– climatizare profesionala horeca
– proiectare spatii realizare concept
– consultanta de specialitate
– design 100% romanesc

Contactati-i cu incredere pe angajatii firmei Evo Horeca pentru a cumpara mobila horeca

Aceasta firma poate fi gasita cu usurinta, in mediul virtual, daca accesati site-ul sau evohoreca.ro. De asemenea, puteti sa mergeti la sediul acesteia, localizat pe Soseaua Chitilei, nr 177-178 A, din sectorul 1. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ii contactati pe reprezentatii sai prin e-mail, telefon sau ii puteti gasi si pe Facebook. Comandati mobila horeca pentru a va bucura de produse de calitate, conditii avantajoase de livrare si plata si design modern si atractiv.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *