Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

declaratii fiscale
Finante

Declaratii fiscale de la TPA Horwath

O declaratie fiscala este completata atunci cand o persoana trebuie sa declare impozitele, taxele, contributiile cat si alte bunuri si venituri impozabile la stat. De asemenea, in aceasta declaratie trebuie sa existe datele personale ale platitorului, sa fie trecuta data la care a fost completata declaratia si semnatura celui care o completeaza. In cazul in care mai trebuie trecute alte date in plus o sa fiti anuntati de catre organul fiscal ce are ca sarcina acest lucru.

Sarcina in care trebuie sa se asigure ca nu sunt trecute informatii gresite si date eronate in declaratia fiscala ii revine contribuabului, dar si organului fiscal. Exista un program informatic ce permite afisarea erorilor in ceea ce priveste datele personale si anunta in cazul in care exista campuri ce nu au fost completate din cauza neatentiei, astfel incat declaratia sa nu fie predata si sa poata sa fie completata in continuare corespunzator.

Dupa toate aceste modalitati de verificare a declaratiilor fiscale, tot pot aparea erori. Daca aceste greseli se constata inaintea depunerii declaratiei, modificarile se fac de catre cei platitori, iar in cazul in care sunt depistate greseli dupa ce a fost depusa declaratia, se procedeaza astfel: se completeaza un formular identic cu cel ce a fost depus si se va insemna cu un X intr-o casuta ce indica acest lucru.

Declaratia fiscala se poate depune la organul fiscal de catre platitor, dar se poate face acest lucru si de catre alta persoana imputernicita. In cazul in care nu poti sa ajungi la cei de la administratie pentru a depune declaratia, se poate transmite si prin posta printr-o scrisoare recomandata, totul este sa respecti termenul limita in care trebuia depusa.

In cazul in care vreti sa completati o declaratie fiscala scoasa de pe internet sa va uitati atent pana la sfarsitul formularului pentru ca exista sansa ca acolo sa se afle instructiuni in care vi se spune exact cum trebuie completat, cu ce fel de date si multe alte detalii foarte utile pentru dumneavoastra.

Daca sunteti interesati de mai multe date cu privire la consultanta fiscala, servicii in contabilitate si consultanta juridica, dar si multe alte date legate de domeniul economic, va invitam sa accesati site-ul www.tpa-horwath.ro.

Compania TPA Horwath este una dintre cele mai bune din acest domeniu, este una foarte mare ce se extinde in Australia, Europa centrala si Europa de Sud. De-a lungul anilor si-a castigat un renume foarte important, pentru ca aici se regasesc cei mai buni economisti, contabili si avocati, care ofera din cunostintele lor clientilor ce apeleaza la aceasta companie. Daca vrei sa beneficiezi de servicii de cea mai buna calitate cu siguranta aceasta firma este solutia ideala pentru afacerea ta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *