Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

firma contabilitate arad
Finante

Firma de contabilitate Arad: profesionalism si incredere alaturi P.R. Control & Accounting Arad

Firma de contabilitate Arad garanteaza clientilor sai integritate, obiectiviate, confidentialitate, competenta profesionala, comportament profesional, norme tehnice si profesionale. Firma P.R. Control & Accounting Arad se adreseaza atat intreprinderilor mici si mijloci, dar si acelora de dimensiuni mari care se afla in Arad sau pe raza judetului Arad.

Descrierea serviciilor oferite de firma de contabilitate Arad

Firma de contabilitate Arad lucreaza in principal cu persoane fizice si persoane juridice de pe teritoriul tarii sau din strainatate, ele fiind reprezentantii legali ai unei societati comerciale care se incadreaza in categoria microindreprinderilor.

P.R. Control & Accounting Arad pune la dispozitia clientilor sai servicii de contabilitate, de expertiza contabila, consultanta pentru infiintarea firmelor, gestionare resurse umane si salarizare.

Serviciile de contabilitate cuprind urmatoarele: contabilitate primara, contabilitate de gestiune, contabilitate financiara, refacerea contabilitatii si consultanta financiar – contabila.

Exprtiza contabila se poate definii ca o activitate de verificare, realizata de un expert contabil, a registrelor, a conturilor si a documentelor justicative care apartin unui agent economic; ea are ca principal obiectiv furnizarea de informatii (beneficiarului expertizei) care vor fi folosite la solutionare unor probleme sau cauze ale unei probleme.

Firma de contabilitate Arad le ofera clientilor sai si consultanta pentru infiintarea unei firme, si anume: intocmirea documentelor necesare si depunerea lor la birourile competente, schimbarea activiitatii principale, schimbarea sediului social, majorare sau reducere de capital.

De asemenea, P.R. Control & Accounting Arad pune la dispozitia celor care ii solicita serviciile gestiunea resurselor (intocmire contacte individuale de munca, intocmire registru general de evidenta a salariatilor, intocmire adeverinte de salariu, intocmire note de lichidare, consultanta privind salarizarea) si salarizare (intocmire state de plata, calculul si evidenta concediilor indiferent de tipul acestuia, intocmire fise pentru banci – pentru plata salariilor pe card, plata salariilor pe card, calculul impozitelor, calculul contributiilor pentru asigurari indiferent de tipul lor).

Misiunea si principiile firmei de contabilitate Arad

Misiunea firmei de contabilitate Arad este de a-si ajuta clientii sau mai exact spus afacerile clientilor sai sa se dezvolte in mod durabil si profitabil. Din acest motiv, firma este axata pe client, ea dorind sa fie mai mult decat o simpla firma care sa se ocupe de contabilitate pentru intreprinderea – client.

P.R. Control & Accounting Arad are urmatoare principii care stau la baza indeplinirii activitatilor sale: integritate, obiectivitate, competenta profesionala, confidentialitate, comportament profesional, norme tehnice si profesionale. Acest set de principii vine sa sprijine buna reputatie a firmei de contabilitate si face ca ea sa devina alegerea multor microintreprinderi.

Firma de contabilitate Arad: despre confidentialitate

Confidentialitatea datelor si nu numai este in domeniul contabil un punct foarte important. Pentru a garanta acest punct firma de contabilitate Arad incheie contracte de confidentialitate cu toti colaboratorii sai. In primul rand prin acest contract de confidentialitate P.R. Control & Accounting Arad nu poate sa dezvaluie numele colaboratorilor sai, date preluate de la client sau date obtinute pentru client; toate acestea sunt trecute in contract care este valabil si dupa incetarea colaborarii.
Firma de contabilitate Arad garanteaza clientilor sai cele mai bune servicii de contabilitate de pe raza judetului Arad si nu numai.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *