Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Obtine certificat energetic Bucuresti in maxim 24 h

Iti trebuie un certificat energetic Bucuresti cat mai rapid deoarece ai gasit cumparator pentru apartamentul pe care-l aveai pus in vanzare de ceva vreme? Acum este foarte simplu si rapid sa obtii un astfel de certificat, in maxim 24 h PFA Barbuta Catalin-Felix ti-l pune la dispozitie!

Certificat energetic Bucuresti este obligatoriu daca vrei sa vinzi sau sa inchiriezi un apartament sau o casa

Indiferent ca doresti sa inchiriezi sau chiar sa-ti vinzi apartamentul sau casa, un certificat energetic Bucuresti este obligatoriu si asta din vara lui 2013 cand a fost introdusa obligativitatea certificatului energetic prin Legea 159/2013.

Astfel ca, daca esti proprietar sau administratorul unei cladiri sau a unui apartament si doresti sa-l vinzi sau sa-l inchiriezi, esti obligat sa-i pui la dispozitie potentialului cumparator sau chirias certificatul energetic, anterior prefectarii contractului. Nu trebuie decat o copie, nu musai originalul, insa in acest mod clientul tau va lua la cunostinta despre performanta energetica a cladirii si va decide daca se muta sau nu.

Dupa ce veti incheia contractul de vanzare-cumparare esti obligat sa-i dai noului proprietar certificatul in original. In cazul in care se incheie un contract si nu exista un astfel de certificat, el, contractul, nu este valid si poate fi atacat chiar si in instanta. Si nu uita, in momentul in care se incheie contractul de vazare-cumparare, fa o vizita si la organul fiscal competent si depune o copie a acestui certificat energetic.

Ce cladiri trebuie sa aiba certificat energetic Bucuresti?

Certificat energetic Bucuresti se intocmeste pentru:

  • Toate cladirile noi care abia acum se construiesc si vor fi vandute sau inchiriate;
  • Pentru cladirile care sunt supuse renovarilor majore;
  • Pentru apartamentele sau casele ce se inchiriaza sau se vand;
  • Blocuri de locuinte sau locuinte unifamiliale;
  • Cladiri ce apartin institutiilor de invatamant;
  • Birouri si spitale;
  • Hoteluri, restaurante sau sali de sport;
  • Cladiri pentru serviciile de comert;
  • Cladiri ce se afla in administrarea autoritatilor publice;
  • Institutii ce presteaza servicii publice.

De retinut ca acest document nu este necesar pentru cladirile provizorii sau lacasurile de cult, pentru monumente sau cladiri protejate, ateliere, cladiri nerezidentiale din domeniul agricol, cladiri independente sau cladiri rezidentiale dar care sunt folosite mai putin de 4 luni pe an.

Certificat energetic Bucuresti se obtine rapid cu PFA Barbuta Catalin-Felix

Pentru Bucuresti PFA Barbuta Catalin-Felix obtine certificat energetic ieftin cat ai clipi din ochi. In mai putin de 24 h ai acest certificat in mana si poti vinde sau inchiria apartamentul sau locuinta dupa bunul tau plac.

Preturile practicate de catre PFA Barbuta Catalin-Felix sunt mici, competitive si nu apar niciodata taxe suplimentare. Daca ati cazut de acord asupra unui pret inseamna ca acesta este batut in cuie pana la final.

Acum nu numai ca este usor si ieftin sa obtii acest certificat, dar nici nu trebuie sa-ti bati capul cu el, sa umbli in stanga si in dreapta, ci te poti increde in PFA Barbuta Catalin-Felix care te va ajuta sa repecti legea si sa-ti tii in ordine afacerile.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *