Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

usi din sticla securizata
Arhitectura - Constructii

Usi din sticla securizata

Vorbim astazi despre cele mai elegante si rafinate usi si anume usile din sticla securizata de la Herra Design. Desi e posibil ca in prima instanta sa nu va inspire prea multa incredere, este bine sa luati in calcul faptul ca in momentul de fata, acest tip de usi este extrem de popular si a reusit intr-un timp foarte scurt sa castige foarte mult teren pe piata de profil.
Sticla securizata, va garanteaza siguranta si protectie chiar si in cazul unor accidente nefericie, pentru ca cioburile care rezulta din spargerea unei atfel de usi, sunt mult prea mici ca sa va poata rani asa cum ar face-o un ciob provenit de la o usa din sticla normala. Chiar si asa; astfel de situatii sunt izolate deoarece rezistenta si duritatea unei usi din sticla securizata nu poate fi combatuta decat de eleganta si stilul ei.

Usi din sticla securizata pentru interior

Designul unei locuinte este extrem de important mai ales pentru standardele inalte ale societatii de astazi. Pana si cele mai mici detalii sunt importante, iar tematica pe care se mizeaza este simplitatea. Linii drepte, décor modern si mult bun-gust. Pe acest criteriu sunt realizate si usile din sticla securizata. Va doriti simplitate, perfect, o usa din sticla transparenta care sa permita patrunderea luminii naturale si care sa indeplineasca in acelasi timp si sarcina care i se cuvine, este ideala in orice incapere.

Daca totusi doriti sa ii adaugati o nota de originalitate, puteti imprima pe ea diferite modele sau o puteti colora pur si simplu in culoare dumneavoastra preferata sau intr-o culoare care sa se potriveasca cu designul camerei respective. O alta idee indrazneata si totusi eleganta si frumoasa este cea a unei usi din sticla pictata. Aveti la dispozitie nenumarate variante dintre care sa alegeti si cu siguranta o veti gasi pe cea mai potrivita.

Usi din sticla securizata pentru exterior

In ceea ce priveste usile din sticla securizata pentru exterior, in cazul locuintelor private acesta nu sunt atat de populare cum sunt in cazul marilor cladiri de birouri sau a centrelor comerciale.

O usa imensa din sticla, decorata doar de o feronerie din inox va arata superb la intrarea in sediul cladirii afecerii dumneavoastra sau a vreunei institutii respectabile. Daca totusi aveti nevoie de putina intimitate si nu vreti sa renuntati la eleganta si rafinamentul sticlei, o puteti sabla.

Sablarea este un proces foarte simplu prin care datorita antrenarii unor particule abrazive, sub presiune, pe suprafata lucioasa, aceasta va deveni aspra si opaca. Si aici ca si in cazul usilor de interior, va puteti juca cu imaginatia si o puteti sabla in diferite modele. Antic, floral, geometric, fiti original si nu aveti cum sa dati gresi.

Acestea fiind spuse, nu va ramane decat sa consultati un catalog online sau sa va puneti imaginatia sa lucreze si sa transformati usile cladirii dumneavoastra in adevarate opere de arta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *