Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

tamplarie pvc
Arhitectura - Constructii

5 motive pentru care ar trebui sa alegeti tamplaria PVC

Ca o scurta introducere istorica, PVC-ul sau policloratul de vinil a fost descoperit de mai bine de doua secole de catre chimistul Henry Victor Regnault, in tipul unui experiment cu un balon de vinil expus la soare. In interiorul acestuia s-a format o substant alba care acum este foarte utilizata in special in domeniul constructiiilor si foarte apreciata datorita proprietatilor sale uimitoare.

Tamplaria PVC este doar un exemplu din lista lunga pe care o aveti la dispozitie in ceea priveste utilizarea acestui material. Totusi este cea mai apreciata aplicatie a PVC-ului si acest tip de tamplarie a castigat teren considerabil intr-un timp foate scurt datorita numeroaselor sale avantaje.

Tamplarie PVC-Confort energetic!

Poate ca va vine greu sa credeti insa tamplaria PVC este extrem de apreciata datorita proprietatilor sale uimitoare in ceea ce priveste eficienta energetica. Stim cu totii ca unul dintre punctele vulnerabile ale casei in ceea ce priveste pierderile de caldura se afla la nivelul ferestrelor. Ei bine, cu o astfel de tamplarie scapati e aceasta grija in proportie de peste 90%. Iarna va puteti bucura de un confort sporit deoarece caldura se va pastra foarte bine in interior, iar vara beneficiati de racoare fara sa trebuiasca sa cheltuiti averi pe aerul conditionat. Faptul ca functioneaza ca o veriabila bariera intre interior si exterior, reprezinta un plus considerabil adus tamplariei din PVC.

Tamplarie PVC- Confort acustic!

Ramanem tot in zona de confort si mentionam ca puteti scapa si de zgomotul excesiv prin achizitionarea unei astfel de tamplarii. Asa cum functioneaza ca o bariera pentru schimbul de caldura dintre interior si exterior, principiul se aplica si in cazul sunetelor. Va deranjeaza zgomotul traficului intens? Inchideti geamul si va puteti relaxa in liniste.

Tamplarie PVC- durabilitate!

In majoritatea cazurilor referitoare la investitiile majore pentru locuinta noastra, un aspect foarte important este cel referitor la siguranta unei investitii pe termen lung. Ei bine atunci cand vorbim de tamplaria din PVC raspunsul este cu siguranta DA. Desi in forma initiala, policloratul de vinil este foarte maleabil si flexibil, duritatea lui survine odata cu intereactiune cu conditiile normale de temperatura si presiune. Nici vantul, nici ploaia, nici soarele nu il vor clinti din loc pentru multa, multa vreme.

Veti observa ca poate face fata cu brio si celor mai vitrege conditii si nici macar nu se decoloreaza.
Tamplarie PVC- siguranta!

Pe langa faptul ca este un material foarte dur si rezistent, PVC-ul este si unul dintre cele mai sigure. Acesta, in combinatie cu un geam termopan va asigura o protectie excelenta. Se sparg mai greu, se zgarie mai greu si in plus, puteti solicita un sistem suplimentar de siguranta prin blocarea cu cheie a fiecarei piese in parte.
Acestea fiind spuse, mai adaugam un ultim avantaj , foarte important pentru gospodine; si anume intretinerea usoara si va lasam sa puneti in balanta avantajele tamplariei PVC cu cele ale altor tipuri si sa vedeti in favoarea cui se inclina.Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.Securitinternational.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *