Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

design interior
Arhitectura - Constructii

Informatii generale despre design interior

Design-ul interior este asemanator unui joc de puzzle, daca o piesa nu se potriveste sau nu este pusa in locul gresit nu mai iese rezultatul dorit si de aceea este nevoie sa ne incarcam cu foarte multa rabdare inainte sa ne apucam de decorul interior.
Casa noastra trebuie sa ne reprezinte in intregime astfel trebuie sa folosim culorile care ne fac sa ne simtim cel mai placut, sa ne alegem piese de mobilier cat mai apropiate de gustul nostru, iar obiectele decorative trebuie sa fie unele care sa ne faca sa ne simtim intradevar acasa.
Toate camerele ce alcatuiesc locuinta noastra trebuie sa emane o caldura vizuala ce se va transmite in sufletul nostru atunci cand venim obositi si stresati de la munca sau de la alte activitati ce ne epuizeaza psihic cat si fizic.

Primii pasi in decorarea sau redecorarea casei

In primul rand atunci cand decorati sau redecorati o casa, daca aveti deja o familie cu care locuiti, trebuie neaparat sa va sfatuiti si sa va puneti de acord cu toti membrii familiei asupra design-ului interior pentru ca toate persoanele trebuie sa se simta bine acasa.
In al doilea rand pentru a nu avea probleme dupa un interval de timp si sa nu irositi banii degeaba trebuie sa alegeti si sa achizitionati produse de cea mai buna calitate si rezistente. Sunt sigura ca nu doriti sa schimbati totul in casa dupa doar cativa ani de la investitia pe care ati facut-o pentru a avea un design interior frumos si armonios.
Daca sunteti o persoana cu putin gust estetic, pentru ca nu toti ne nastem cu ochiul format pentru ceea ce este frumos puteti apela un consultant in design interior care va poate indruma catre produsele care se potrivesc cel mai bine cu ceea ce deja exista in locuinta pe care o detineti.

Sfaturi pentru un design interior reusit

Pentru a simti o energie pozitiva mereu in casa si pentru a va simti mereu energici pe parcursul zilei este de preferat sa vopsiti peretii in nuante deschise ce vor da impresia de spatiu mare si luminos.
Daca sunteti un iubitor sau o iubitoare de flori va puteti achizitiona cateva ghivece cu flori pe care sa le potriviti in locuinta dumneavoastra. Astfel veti simti un plus de viata si un aer mai curat si purificat.
In ceea ce priveste mobilierul acesta nu trebuie sa fie mai mult decat este necesar sa va depozitati lucrurile pentru ca in primul rand nu arata frumos si in al doilea rand pentru o gospodina acest lucru ar insemna mai multe locuri de sters praful.
Chiar daca nu se mai poarta covoarele totusi parchetul trebuie acoperit cat de cat pentru a arata estetic si pentru a nu tine rece asa ca va puteti pune un covoras mic in centrul camerei si aceasta problema este rezolvata.
Pentru mai multe detalii despre design interior accesati site-ul www.logodesigninterior.ro, site-ul nostru va ofera o multitudine de idei si sfaturi ce va pot inspira in dificila misiune de a va decora sau a va redecora caminul dumneavoastra cald si iubit.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *