Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

mobila de bucatarie la comanda
Casa si gradina

Mobila bucatarie la comanda

Tocmai v-ati cumparat o locuinta si acum sunteti in cautare mobilierului pentu bucatarie? Pentru problema dumneavoastra, compania Mobiladoro din Bucuresti va ofera solutia comandarii de mobila bucatarie la comanda. Nu-i asa ca suna tentant? Dar care este oferta acestei firme?

Mobila bucatarie la comanda si alte produse- prin intermediul companiei Mobiladoro

Compania Mobiladoro se ocupa de confortul locuintei dumneavoastra prin realizarea de mobilier pentru bucatarii, living-uri, holuri, bai, dormitoare, camere copii si tineret. De asemenea, daca aveti nevoie, puteti apela la aceasta companie si pentru baruri si mese pliante, birouri si sali de conferinte, mobilier dressing, mobilier pentru scoli, gradinite, diverse instituti, farmacii sau cabinete medicale etc. De seviciile acestei companii pot beneficia atat persoanele fizice cat si cele juridice, care au nevoie de solutii viabile si rapide de amenajare a unor spatii diverse. Pentru mobila bucatarie la comanda sau alte tipuri de mobilier, Mobiladoro vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama foarte variata de modele, toate avand preturi avantajoase.

Care sunt avantajele pentru mobila bucatarie la comanda?

Mobiladoro realizeaza mobila la comanda, conform nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Optarea pentru mobila bucatarie la comanda are numeroase avantaje: libertate de alege materialul, culoarea, dimensiunile mobilei, mobila aleasa va fi conform necesitatilor dumneavoastra si va purta amprenta propriilor dumneavoastra idei, va puteti face mobila in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, astfel incat sa va incadrati si intr-un anumit buget. Mobiladoro foloseste diverse materiale pentru produsele sale: MDF lacuit sau infoliat, PAL melaminat lacuit sau simplu, blaturi din cuart si granit, elemente de feronerie si accesorii.

Iata mai jos cateva modele de mobila bucatarii la comanda:

Bucatarie Metrica- are o eleganta aparte, simpla si cu un aspect rigid. Puteti opta cum doriti sa fie blatul, panourile manerele, personalizarea acesteia fiind foarte importanta. Confortul este asigurat de un design modern si de dimensiunile pieselor de mobilier.

Bucatarie California- este o mobila bucatarie la comanda deosebit de eleganta, realizata din materiale de inalta calitate, ceea ce ii confera durabilitate. Puteti sa alegeti culorile, dimensiunile, accesoriile si diverse alte elemente pentru ca aceasta sa fie conform planurile dumneavoastra.

Bucatarie Electra- este in primul rand o mobila bucatarie la comanda caracterizata prin eficienta si eleganta. Este de inspiratie italiana. Materialul alb lacuit poate fi combinat cu alte materiale precum: aluminiu, otel, marmura. Astfel, puteti sa o personalizati in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra.

Acestea si altele pot fi vizualizate pe site-ul companiei mobiladoro.ro. Tot aici, aveti posibilitatea de a consulta portofoliul companiei.

Care sunt serviciile gratuite de care beneficiati daca alegeti sa apelati pentru mobila bucatarie la comanda la compania MobilaDoro?

Producatorul de mobila MobilaDoro, are o experienta de 9 ani in domeniul productiei de mobilier din diverse materiale pentru locuinte, firme, institutii, birouri etc si se remarca prin seriozitate si profesionalism. De aceea toti clientii acestei companii beneficiaza de consultanta gratuita pentru stabilirea proiectului, deplasarile si masuratorile realizate de personalul companiei sunt gratuite, aveti parte de doi ani garantie pentru toate produsele realizate de MobilaDoro, termenul de realizare al produselor este de maxim 20 de zile lucratoare. De asemenea, pentru cei care locuiesc in Bucuresti sau in zonele invecinate, este bine de stiut ca transportul si montajul sunt gratuite. Daca aveti nevoie de mobila bucatarie la comanda sau orice alta piesa de mobilier, nu ezitati sa apelati la serviciile oferite de MobilaDoro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *