Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii

Tutun

tutun
Desi este dovedit efectul nociv pe care il are consumul de tutun asupra intregului organism, la nivelul tarii noastre, tot mai multe persoane fumeaza si din pacate, exista tendinta ca varsta celor care incep sa fumeze sa fie tot mai frageda: 11-12 ani.

Tutun- definitie

Tutunul sau tabacul este o plantă din genul Nicotiana, familia Solanaceae. Frunzele uscate de tutun sunt fumate în tigarete, trabucuri sau pipete. Cel mai mare producator de tutun este China. In lume exista peste 70 de specii de plante de tutun. Trebuie precizat faptul ca folosirea tabacului este un factor de risc, favorizand aparitia mai multor boli, in special cele care afecteaza plamanii, inima, ficatul, gura etc.

De unde puteti sa cumparati tutun?

In fiecare oras exista locuri de unde puteti achizitiona tutun. Pe piata de profil exista si distribuitori care va ofera tutun de calitate si care doresc sa-si satisfaca clientii cu o variata gama de produse pe baza de tutun. Cei interesati, pot sa apeleze la All4smoking, o companie infiintata in 2014 si care are sediul in Oradea. Aceasta are un magazin online destinat fumatorilor, de unde se pot achizitiona aparate de injectat tutun, foite, filtre, aparate de rulat tigari, brichete, tabachere, etc. Acest magazin le propune clientilor sai sa inceapa sa fumeze home made, cu materiale calitative si pure.

Ce fel de tutun puteti gasi in oferta propusa de acest magazin?

In cadrul categoriei Tutun veti gasi trabucuri, tutun de rulat si injectat si tutun de priza. La trabucuri aveti 40 de produse de la diferite firme, cu diverse arome, cu preturi cuprinse intre 2 si 25 de lei. La tutun de rulat si injectat aveti 7 produse cu 40-50 grame de tutun de inalta calitate si ale caror preturi sunt cuprinse intre 26 si 49 de lei. Aveti posibilitatea sa alegeti si pachete cu tutun de priza intre 5 si 7 grame cu diferite arome. Pe langa aceste produse de tutun, All4smoking va pune la dispozitie si tuburi tigari, accesorii, arome tutun etc. de la diferiti producatori, la preturi promotionale.

Cum puteti sa intrati in posesia coletului care contine tutun?

Dupa plasarea si procesarea comenzii, All4smoking va va impacheta produsele comandate in cutii de carton rezistent C03-C05 si va vor fi trimise prin intermediul Postei Romane sau a companiei de curierat rapid, Fan Curier. Daca alegeti prima varianta veti intra in posesia coletului cu tutun in 3-5 zile.

Cum puteti sa luati legatura cu aceasta companie pentru a cumpara tutun?

In cazul in care doriti sa achizitionati tutun, va recomandam sa apelati la All4smoking, accesand site-ul all4smoking.com. La sectiunea Contact veti gasi numerele de telefon la care puteti suna pentru a transmite comanda dumneavoastra. Comanda trebuie sa fie de minim 50 de lei si puteti beneficia de reducerile care sunt exclusiv online. Preturile afisate contin TVA. Puteti plasa o comanda si prin intermediul ferestrei de messenger de pe site. Pentru a face mai rapid comenzi in viitor va recomandam sa va faceti un cont, beneficiind astfel de ofertele companiei prin alertele ce va vor fi trimise.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *