Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Argricultura

Phoenix Spor Construct distribuie si monteaza solarii

Nimic nu se compara cu gustul unei rosii crescute in gradina de la tara. E gustul copilariei, al zilelor de vara in care ne jucam afara de dimineata pana seara si mancam pe fuga ca sa nu pierdem nici o clipa de distractie.

Daca traiesti intr-un oras cu multe magazine nu prea esti incantat de gustul fructelor si al legumelor pe care le gasesti acolo. Parca merele din supermarket nu au acel gust adevarat de mere pe care ti-l amintesti din copilarie, iar rosiile nu te dau pe spate. Au coaja rosie, dar la interior sunt cam verzi. Parca cei care le-au cultivat si le-au crescut au fost mai preocupati de felul in care arata aceste fructe si legume decat de gustul lor.

Cei care nu vor sa se multumeasca cu putin vor incerca sa cumpere legume si fructe de la acei producatori care chiar le cresc cu grija si cu respect pentru cumparatori, asa cum o faceau bunicii nostri la tara. Daca au o casa la tara vor incerca chiar ei sa cultive legume. Legumicultura poate deveni o pasiune, o modalitate de a pune pe masa familiei alimente sanatoase sau chiar o afacere. Daca vrei sa te apuci de legumicultura pentru a oferi familiei legume gustoase sau pentru a le vinde ai nevoie de solarii. Cine poate sa-ti furnizele materialele de care ai nevoie ca sa construiesti solarii? Phoenix Spor Construct!

Solarii pentru legume si pentru ciuperci

Compania Phoenix Spor Construct vine in sprijinul legumicultorilor mai mici sau mai mari prin comercializarea de solarii de diferite dimensiuni.

Montarea de solarii contribuie la obtinerea unor culturi bogate. Toti oamenii care cultiva diferite legume isi doresc ca efortul lor sa nu fie zadarnice. Pentru ca recolta sa fie bogata este necesar sa fie executate toate lucrarile agricole necesare. Culturile trebuie sa fie ingrijite, irigate si protejate de daunatori. E de preferat sa fie folosite ingrasaminte naturale pentru stimularea cresterii si dezvoltarii legumelor. Dar toate aceste proceduri nu sunt suficiente. Trebuie sa fie folosite si solarii care sa protejeze culturile de frig, de caldura excesiva, de razele puernice ale soarelui, de grindina si de zapezi.

Compania Phoenix Spor Construct e un foarte apreciat furnizor de solarii pentru legume si pentru ciuperci.

Solarii rezistente si usor de montat

Firma Phoenix Spor Construct le ofera celor intresati solarii pentru legume potrivite atat pentru legumicultorii amatori, cat si pentru profesionisti.

Solariile destinate celor pentru care legumicultura nu e o meserie, ci doar o pasiune au latimi de cinci sau de sase metri. Cele de cinci metri sunt potrivite pentru culturile de legume, plante si flori ornamentale. Au o forma curba aerodinamica si sunt rezistente la vant. Sunt usor de montat si pot fi mutate oricand dintr-un loc in altul. La cerere, cele de sase metri pot fi dotate cu un sistem de udare prin picurare.

Solariile cu latimea de opt si de zece metri sunt destinate legumicultorilor profesionisti. Au o folie exterioara triplu stratificata si o folie interioara de 60 de microni.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *