Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Def Art Grup-Mobilier hol Bucuresti. Holul, vedeta locuintei in 2016!

Tendintele anului 2016 in materie de amenajari interioare pun accentul pe un element aparent banal, insa cu un potential neasteptat: holul. Amenajat cu bun gust si simt estetic, holul poate deveni elementul central din amenajarea unei locuinte. Marele avantaj: poti transforma acest loc intr-unul spectaculos, prin metode simple si fara investitii costisitoare.

Cauti mobilier hol Bucuresti? Def Art Grup iti propune mobilier hol Bucuresti pentru toate tipurile de spatii, fie ca vorbim despre cele cu dimensiuni generoase, ori despre cele mici, de doar cativa metri. Mobilierul pe care Def Art Grup il pune la dispozitia clientilor sai este versatil, poat fi adaptat la orice spatiu si amenajari, are o estetica de inalta clasa, este executat cu precizie pentru detalii, si poate fi personalizat, la cerere.

Vrei ca fiecare pereche de pantofi sa-si gaseasca locul, ori vrei ca hainele groase sa fie depozitate intr-un mod practic, imediat cum intri in casa? De asta se ocupa Def Art Grup.

Indiferent ca ai nevoie de un simplu cuier, de un dulap spatios cu oglinda pentru depozitarea hainelor, ori de un simplu suport decorativ, echipa Def Art Grup iti pune ideile si necesitatile in practica!

Mobilier hol Bucuresti, doar prin Def Art Grup

Esti adeptul amenajarilor frumoase, armonioase si practice? In cazul acesta focuseaza-ti atentia asupra spatiului pe care cu siguranta l-ai trecut cu vederea: holul. Chiar daca este, de cele mai multe ori, neglijat, holul unei case poate fi transformat intr-o zona spectaculoasa, gata sa-si intampine oaspetii.

Holul, bijuteria neslefuita a locuintei

Exista numeroase metode prin care poti da viata spatiului pe care, pana nu demult, l-ai ignorat. Cu un strop de imaginatie, poti transforma holul intr-un spatiu functional, atragator din punct de vedere vizual, ,dar si perfect conceput pentru nevoile tale de depozitare.

Poti miza pe culoare! Cateva elemente decorative viu colorate vor scoate din anonimat holul, si-l vor pune in evidenta, inca de la intrare.Pot de asemenea sa optezi chiar si pentru un mobiler colorat si vesel. La mare cautare sunt corpurile din mobilier formate din rafturi suprapuse si vopsite in culori variate.

Albul, culoarea sezonului! Daca esti adeptul amenajarilor romantice, cu iz de poveste, albul te poate ajuta sa-ti transpui viziunile si starea de bine. Holul poate fi ¨imbracat¨ cu mobilier alb si decorat cu accente de culoare. Pastelul se combina perfect cu mobilierul alb. Esti creativ? Opteaza pentru temele decorative si pastreaza intodeauna o umbrela colorata la vedere, pe post de ¨accesoriu¨ decorativ.

Def Art Grup-Mobilier hol Bucuresti, idei pentru casa ta!

Fie ca preferi un mobilier hol Bucuresti atipic , ori unul care sa respecte liniile clasice, Def Art Grup iti sta la dispozitie nu doar cu imaginatie si materiale de prima mana, ci si cu preturi atractive! Mobilierul nostru este creat in culori vii, menite sa asigure dinamism si vitalitate intregului camin!

Def Art Grup executa doua tipuri de mobilier hol Bucuresti, si anume:

  • mobilier hol Bucuresti pentru apartamente
  • mobilier hol Bucuresti pentru vile

Mobilierul poate fi realizat la orice dimensiune, in orice culoare si cu orice design. Pentru mobilier hol Bucuresti, dar si pentru detalii suplimentare, acceseaza www.mobiladef.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *