Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

stickuri usb personalizate
Servicii

Stick-uri usb personalizate – dalimpromo.ro

In acceptiunea generala, marketing-ul este „stiinta si arta de a convinge clientii sa cumpere”. Pentru aceasta, companiile si firmele aleg produse promotionale pe care le personalizeaza cu numele si logo-ul lor si le ofera ca mijloc de reclama. Iar unele dintre acestea sunt stick-uri USB personalizate, ca reprezentante ale tehnologiei ce se dezvolta cu o viteza uluitoare, ultimele venite in familia produselor promotionale.

Avantajul oferirii de stick-uri usb personalizate

Stick-ul USB este un gadget, un produs care a aparut in viata oamenilor de putin timp, dar care a devenit aproape indispensabil, tanand conta ca tehnologia in care este folosit este nelipsita din cotidianul multora. Astfel ca, alegerea unui stick USB ca mijloc de a face reclama, este o optiune excelenta, mai ales daca segmentul caruia ii este adresat este format din persoane tinere, dinamice si in continua perfectionare.

Stick-urile USB au memorii diferite, de 2 GB, 4 GB, 16 GB etc, iar formele si culorile sunt si ele variate. De asemenea, exista o varietate mare de producatori de stick-uri USB care imbina utilul cu placutul si pun la dispozitie produse de cea mai bna calitate. Pentru ca persoanele care folosesc de obicei stick-uri USB sunt tineri sau sau putin trecute de varsta tineretii, companiile care le produc au ales sa le realizeze in forme haioase, vesele si in culori vii.

Indiferent insa de forma, culoarea sau capacitatea de stocare alese, prin stick-uri USB personalizate o companie sau firma nu da gres niciodata in a-si face reclama.
Metode de personalizare

Pe stick-uri USB personalizate se pot inscriptiona atat numele firmei, cat si logo-ul sau un mesaj, in functie de alegerea acesteia si de grupul tintit pentru reclama.

Una dintre metodele cel mai des folosite pentru personalizarea stick-urilor USB este cea prin crearea unei variante 3D a imaginii, prin aplicarea unui sticker cu lentila de rasina. Aceasta presupune printarea imaginii pe un suport adeziv (sticker) si turnarea rasinii intr-o matrita realizata in forma dorita.

Pentru personalizarea intr-un mod elegant si sobru, se pot personaliza stick-urile USB din metal prin gravura cu laser, prin care un fascicul laser inscriptioneaza cu mare precizie imaginile sau mesajele dorite sau gravura mecanica, pentru realizarea careia se foloseste un diamant.

De asemenea, metoda de personalizare cea mai potrivita, care poate fi si de alte tipuri: serigrafie, sublimare, folio, timbru sec etc, se hotaraste in urma alegerii tipului de stick USB ce urmeaza a fi personalizat.

Pentru aceasta, vizitati site-ul Dalimpromo.ro in care gasiti atat cele mai diverse modele si forme de stick-uri USB, cat si un personal profesionist care va poate da cele mai bune sfaturi si solutii pentru promovarea firmei dumneavoastra.

Prin stick-uri USB personalizate numele firmei dumneavoastra este bine pus in valoare si in centrul atentiei, mai ales in cadrul companiilor in care tehnologia de ultima ora este folosita frecvent.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *