Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Tehnologie

Studii fezabilitate proiecte energie regenerabila – ajutor in afaceri!

Ca sa scoti profit din ideea ta de afacere, este necesara testarea ei de catre profesionisti. Lucrand zi de zi cu asa ceva, expertii UnicMar New Energy pot sa prevada unele situatii si sa-ti raspunda la multe intrebari. Locuiesti intr-o zona favorabila prezentei turbinelor eoliene si ti-ar placea sa detii asa ceva ca sa furnizezi electricitate unor abonati, bineinteles contra cost? Inainte de a cumpara materialele necesare, solicita studii fezabilitate proiecte energie regenerabila de la expertii UnicMar New Energy!

 

Alege UnicMar New Energy!

Pentru a fi tot timpul in top si a raspunde si cerintelor clientilor, recomandarea noastra este compania UnicMar New Energy! Expertii acesteia elaboreaza studii fezabilitate proiecte energie regenerabila conform normelor in vigoare si celor mai inalte standarde. In functie de informatiile furnizate de beneficiar si de proiect, ei aleg cea mai buna solutie pentru finantarea planului. De altfel, discutiile despre studii fezabilitate proiecte energie regenerabila presupun luarea in calcul atat a avantajelor, cat si a dezavantajelor.

Dintre toate companiile de profil de pe piata, UnicMar New Energy se remarca prin:

– angajati cu studii in domeniul tehnic;

– experienta in elaborarea de studii fezabilitate proiecte energie regenerabila;

– profesionalism, seriozitate si punctualitate.

Studii de fezabilitate pe intelesul tuturor

Ai o idee de afacere si ti-ar placea s-o pui in aplicare, dar nu stii daca va avea succes? Ai nevoie de consultanta. Apeleaza la expertii UnicMar New Energy pentru elaborarea unor studii fezabilitate proiecte energie regenerabila. Suna bine deschiderea unui business in domeniul energiei eoliene ori solare, dar chestiunea trebuie analizata in profunzime. In primul rand, trebuie gasite raspunsuri la cateva intrebari esentiale, si anume:

– locul ales de tine pentru afacere este sau nu potrivit?

– cate resurse materiale iti trebuie pentru a primi finantare?

– indeplinesti absolut toate conditiile pentru acordarea unei finantari?

– reusesti sa obtii o suma echivalenta cu cea investita de tine si sa iti platesti angajatii? Daca da, in cat timp?

In al doilea rand, dupa ce a fost analizat potentialul resursei regenerabile pe care te axezi, se trece la stabilirea tehnologiei si la discutarea unor posibile investitii in afacere dupa o anumita perioada.

Avantaje studii fezabilitate proiecte energie regenerabila

– beneficiezi de ajutorul profesionistilor;

– primesti raspuns la intrebarea: Merita sa investesti in ideea ta de afacere?;

– afli riscurile dinainte de a implementa planul de afacere;

– economisesti si timp, si bani. In caz ca nu e profitabila ideea, poti alege rapid altceva, fara sa mai investesti resurse materiale si nu numai in ea;

– reduci instant costurile investitiei;

– afacerea se pozitioneaza mai bine pe piata, raportat la concurenta si la nevoilor clientilor etc.

Vrei sa obtii o finantare europeana pentru ideea ta de afacere? Locuiesti sau detii teren intr-o zona despre care crezi ca este favorabila crearii unei retele de turbine eoliene ori de panouri solare? Vrei sa-l valorifici deschizandu-ti un mic business, dar iti trebuie mai multe resurse materiale decat ai? Atunci ia legatura cu expertii UnicMar New Energy. Inainte de orice, ai nevoie de studii fezabilitate proiecte energie regenerabila. Fara acestea este imposibil sa rezisti pe piata. Pentru mai multe detalii suna la numarul de telefon 0744.812.837. Daca locuiesti in Ocna Mures, mergi la sediul UnicMar, aflat pe str. Lunga, nr. 21.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *