Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Transport mobila Bucuresti prin Volsped: beneficiile colaborarii cu un profesionist

Orice mutare, fie ca vorbim de domiciliu sau sediu de firma, presupune transportul pieselor de mobilier, de preferat in siguranta, pana la noua destinatie. Usor de zis, greu de facut (si la propriu, si la figurat), insa nu atat de greu daca apelezi la ajutorul unor profesionisti in domeniu. Te muti? Pentru transport mobila Bucuresti in sau din capitala spre alte judete ale tarii, compania Volsped este partenerul pe care te poti baza si in grija caruia poti lasa cu incredere operatiunea de mutare a bunurilor tale.

Transport mobila Bucuresti: experienta face diferenta

Cand vine vorba de transport mobila Bucuresti, cu totii ne dorim ca piesele de mobilier si in general bunurile noastre sa fie manevrate de personal calificat, cu experienta in astfel de activitati si nu de catre persoane care au “la activ” doar cateva mutari.

Bazele firmei Volsped au fost puse in anul 2007, iar in tot acest timp compania a invatat din greseli si s-a perfectionat continuu in operatiunile de relocare pentru ca astazi sa ofere servicii calitative in domeniu, acceptand orice provocare venita in acest sens.

Transport mobila Bucuresti: servicii de la A la Z

Transportul mobilei nu se refera strict la deplasarea dintr-un punct in altul al pieselor de mobilier cu mijloace adecvate, ci implica si alte operatiuni pe care echipa Volsped le asigura clientilor sai, si anume: demontarea mobilierului in cazul pieselor mari, impachetarea corespunzatoare a tuturor obiectelor, incarcarea in autoutilitare, descarcarea la destinatie, reasamblarea mobilierului demontat si in final, amplasarea in noua locatie avand in vedere indicatiile clientului.

Logistica si resurse pentru transport mobila Bucuresti

Pentru transport mobila Bucuresti, compania din capitala dispune de toate resursele necesare in vederea asigurarii unor servicii de top, la cele mai inalte standarde si implicit pe masura asteptarilor.

Vorbim aici de un parc auto format din autoutilitare si camioane cu capacitati cuprinse intre 1,5 si 22 tone, dotate cu sisteme GPS pentru monitorizare permanenta si posibilitatea de a oferi clientului raspunsuri la intrebari precum locatia transportului la un anumit moment.

Parcului auto li se adauga sculele profesionale Makita cu care este efectuata demontarea si reasamblarea mobilierului, respectiv materialele de ambalare cu care obiectele si bunurile transportate sunt impachetate pentru protectie optima pe tot parcursul drumului.

Transport mobila Bucuresti asigurat

Ca si potential beneficiar al serviciilor Volsped, ce trebuie sa mai stii este ca pentru bunurile transportate se ofera gratuit o asigurare de 10.000 Euro, asigurare care contra cost poate fi extinsa pana la maxim 1 milion de euro. Aceasta din urma vine sa ii linisteasca pe cei care isi fac griji in legatura cu integritatea bunurilor in timpul manevrarii si al transportului, avand garantia ca in cazul unor eventuale accidente vor fi despagubiti in acord cu valoarea acestora.

Transport mobila Bucuresti ca la carte, prin Volsped!

Colaborarea cu Volsped se dovedeste a fi intotdeauna cea mai inspirata alegere prin prisma beneficiilor pe care compania le asigura clientilor sai. Asadar, oricand ai nevoie de transport mobila Bucuresti sau alte servicii conexe precum transporturi de marfa in tara sau in strainatate, alege inteligent solutiile acestei companii!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *