Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

ViocarOpel distribuitor de piese auto Opel

S-a defectat masina? Noua piese este costisitoare? Daca masina ta este un Opel, atunci problema s-a rezolvat. Intra pe magazinul online ViocarOpel si vei gasi piese auto Opel la cel mai bun raport calitate-pret. Masina va functiona perfect fara prea multe cheltuieli.

Unde gasesc piese auto Opel durabile?

Compania VioCar Auto se ocupa de distribuirea pieselor de schimb pentru autoturisme marca Opel. Importa doar produse de calitate fabricate de producatori de renume. Compania detine si un magazin online pentru comercializarea oricaror tipuri de piese auto Opel. In magazinul online ViocarOpel vei gasi piesele auto de care ai nevoie pentru masina. Toate produsele sunt de calitate si se vand la preturi accesibile.

Compania comercilalizeaza atat produse noi cat si second hand. Toate piesele sunt testate, singura diferenta este ca piesele second hand au o perioada de garantie mai scurta, dar si un pret mult mai mic, fata de piesele noi. Alege piesele care te ajuta cel mai mult.

VioCar Auto s-a axat in primul rand pe piese pentru marca Opel. Indiferent daca ai un Opel Agila, Opel Astra, Opel Corsa, Opel Vectra, Opel Zafira, sau Opel Tigra, ai garantia ca vei achizitiona doar produse rezistente, durabile un timp indelungat.

Apeleaza la ViocarOpel pentru piese auto Opel

Fie ca ai nevoie de bujii, curele de distributie, pompe de apa, simeringuri, placute frane, anvelope, sau alte piese, la ViocarOpel vei gasi exact ce iti trebuie. Poti alege produse noi, originale, testate in prealabil, sau poti alege produse second hand, testate in service si care au garantia ca vor functiona impecabil o buna perioada de timp.

De multe ori masina cedeaza cand ai cea mai mare nevoie de ea si cand te afli intr-un impas financiar. Tocmai pentru astfel de probleme, compania distribuie si piese second hand. Sunt la fel de bune ca orice alte piese auto Opel, in plus sunt testate si verificate amanuntit. Pretul este mult mai mic, insa calitatea este aceeasi. Multe persoane apeleaza la astfel de piese fiind multumite de rezultatele obtinute.

Nu conteaza ca masina este nou, din cauza mai multor factori, in timp, ea se poate defecta. In general piesele auto sunt destul de scumpe, insa exista si magazine cu preturi accesibile. Unul dintre acestea este si ViocarOpe. Fie ca intri pe pagina online ViocarOpe.ro, fie ca mergi direct la magazinul situat pe Str. Drumul Cretestilor, Nr 126-128, Sector 4, Bucuresti, vei achizitiona doar produse fiabile.

In afara de produsele distribuite, compania ofera o gama variata de servicii, pentru clientii doritori: consultanta profesionala, livrare rapida in orice localitate, 10 zile garantie de retur, promotii pe toata perioada anului, si lista poate continua.

Daca esti interesat sa achizitionezi piese de calitate superioara, special concepute pentru masina ta, atunci intra pe magazinul online ViocarOpel.ro, sau vino in magazinul din Bucuresti, de luni pana vineri in intervalul orar 08:00-19:00, sau sambata de la 8:30-14:00. Vei gasi piesele de care masina ta are atata nevoie. Va functiona normal si corect in cel mai scurt timp, cu cele mai bune piese auto Opel. Bucura-te de o masina functionala.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *