Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cazane pe combustibil solid – solutia perfecta de la Melinda Instal

Sezonul rece este in plina desfasurare si cu siguranta deja va ganditi ce solutie va-r putea salva de temperaturile sub 0 grade Celsius. Daca stati la casa, solutia cea mai avantajoasa din toate punctele de vedere este incalizirea ce are la baza combustibil solid este cea mai avantajoasa decizie, mai ales in conditiile in care pretul gazelor este in continua crestere. Melinda Instal ofera solutii durabile si avantajoase tuturor celor care opteaza pentru cazane pe combustibil solid, de la cele pe baza de paleti sau rumegus pana la cele care functioneaza pe baza de lemn.

Cazane pe combustibil solid – randament, siguranta si accesibilitate

Conceptele care stau la baza functionarii acestor cazane pe combustibil solid sunt siguranta, randamentul si accesibilitatea. Siguranta este intr-adevar primordiala iar acest aspect este vizibil la toate modelele de cazane pe combustibil solid pe care le poti achizitiona de la Melinda Instal. Aceste sisteme garanteaza siguranta prin elementele de evacuare, dar si prin structura cazanului in sine.

De asemeni, nivelul optim de siguranta al acestor solutii excelente de incalzire este obtinut prin utilizarea optima a acestor cazane pe combustibil solid. Binenteles, trebuie neaparat sa respectati toate indicatiile de utilizare, dar si specificatiile ce sunt incluse in cartea tehnica a fiecarui produs in parte. Oricare modificare adusa echipamentului este strict interzisa, iar nerespectarea regulilor prevazute in manualele de utilizare pot duce la situatii neplacute. De asemeni, pentru a asigura o ventilatie buna gurile de aerisire trebuie sa fie curatate regulat. Eliminarea riscului ca aceste guri de aerisire sa fie infundate inseamna siguranta si garantia ca echipamentul va functiona perfect o perioada indelungata de timp.

O alta caracteristica importanta a acestor cazane pe combustibil solid este fiabilitatea. In functie de tipul de combustibil pe care il folositi, arzatoarele po oferi un randament suficient de mare pentru a asigura incalzirea unei case si necesarul de apa calda care se foloseste intr-o gospodarie. Melinda Instal iti ofera cazane pe combustibil solid ce functioneaza pe mai multe tipuri de combustibil, fie masa lemnoasa debitata la dimensiunile ce sunt necesare fiecarui echipament, brichete de lemn, carbuni, paleti sau rumegus. Fiecare model are un randament maxim si unul minim, acest aspect depinzand foarte mult de tipul de combustibil pe care il utilizati. Pentru a va bucura de un randament ca mai apropiat de cel maxim, va recomadam sa utilizati combustibil de o calitate superioara si sa respectati indicatiile de utilizare.

Cazane pe combustibil solid accesibile oricui

Pe timp de iarna factura la gaze pentru o gospodarie poate sa ajunga la cifre destul de mari, chiar cateva sute de lei. Ei bine, achizitionarea unui sistem de incalzire pe baza de cazane pe combustibil solid ese o investitie care se amortizeaza in timp, 4 ani maximum. De asemeni, aceste cazane pe combustibil solid pot fi instalate cu precadere si in zonele care nu beneficiaza de racord la infrastructura de alimentare cu gaze naturale.

Viziteaza acum siteul www.melindainstal.ro si alege solutia perfecta in materie de cazane pe combustibil solid.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *