Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

parchet stratificat
Casa si gradina

Optati pentru un parchet stratificat durabil si elegant cand vine vorba de optiunea pentru pardoseala

Indiferent daca construim o noua casa sau doar dorim sa o reamenajam pe cea existent, vom ajunge la un moment dat la optiunea pentru pardoseala. Pe piata de profil din tara noastra exista numeroase optiuni in aceasta privinta, insa niciuna nu este mai durabila si potrivita pentru spatiile des tranzitate ca si un parchet stratificat. Trebuie avuta in vedere si recomandarea specialistilor in amenajari interioare, care recomanda cu caldura utilizarea acestui tip de pardoseala, deoarece pe langa numeroase avantaje estetice, acesta se dovedeste a fi si foarte practic. Totodata, si in materie de parchet stratificat exista mai multe optiuni, dar asta deja tine de preferinta si de nevoile fiecaruia dintre noi.

De ce sa alegem un parchet stratificat? Ce avantaje putem avea?

In primul rand trebuie sa stim ca parchetul stratificat este alcatuit din mai multe lamele, acest lucru oferindu-i o mult mai buna rezistenta la trafic. Mai mult decat atat, datorita acestei calitate, se preintampina si se evita toate problemele legate de desprinderea lamelelor de pe stratul suport. Dar pentru a ne putea bucura de acest avantaj precum si de multe altele, trebuie sa ne asiguram ca achizitionam un parchet de calitate buna. Un astfel de parchet stratificat se poate gasi si pe www.bilavio.ro. Compania se bucura de o vasta experienta in domeniul pardoselilor si nu numai, fiind in masura sa ofere doritorilor o gama varitata de produse de cea mai buna calitate. Un lucru stiut este acela ca parchetul tinde sa lucreze in timp, dar datorita dispunerii perpendiculare a straturilor, acest lucru este evitat.

Fiind ideal pentru suprafete des circulate din locuinta noastra, parchetul stratificat poate fi slefuit dupa cativa ani de intrebuintare, mai exact stratul de uzura al acestuia. Prin acest mod se va reda frumusetea si stralucirea lui initiala. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca acest tip de pardoseala este mult mai rezistent la umiditate si la zgarieturi fata de alte optiuni din acest domeniu. Demn de mentionat este si faptul ca acest tip de parchet permite instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala, sporindu-ne astfel confortul locuintei noastre.

Unde putem sa apelam pentru a achizitiona un parchet stratificat de calitate superioara?

Pentru a ne asigura ca realizam o investitie de viitor, trebuie bineinteles sa alegem o companie care beneficiaza de experienta in fabricarea acestuia, precum si seriozitate si produse de calitate: www.bilavio.ro. Aceasta companie se bucura de toate aceste atribute, dovada stau si cei peste 15 ani de prezenta pe piata de profil din Romania. Orice doritor poate sa apeleze cu incredere la specialistii companiei, pentru a gasi impreuna cu ei cea mai buna optiune pentru nevoile si doleantele fiecaruia. Gama variata de parchet stratificat este realizata doar din lemn de cea mai buna calitate, printre care se poate mentiona paechetul realizat din lemn de stejar, nuc, frasin, precum si din diferite esente lemnoase exotice.

Alegeti inteligent cand vine vorba despre optiunile pentru pardoseala dumneavoastra. Realizati o investitie de viitor, achizitionand un parchet stratificat durabil si de calitate la preturi avantajoase de la www.bilavio.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *