Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

verificari instalatii gaze Bucuresti
Instalatii

Solicitati echipele de verificari instalatii gaze Bucuresti periodic

Intr-unul din articolele recente am vorbit despre o mica statistica a incidentelor cauzate din diferite motive in ultimii ani si am ajuns la o concluzie ce vizeaza atat comportamentul posesorilor de centrale termice dar si lipsa de pregatire si de dotari ale celor care se ocupa de astfel de instalatii. Suntem Evam Constal, experti in proiectare, implementare reparatii dar si verificari instalatii gaze Bucuresti. De foarte multe ori, asa cum am si constatat, majoritatea incidentelor sunt cauzate din neglijenta dar si din ignoranta celor care cu buna-stiinta fac modificari ale instalatiei de gaze fara a avea vreo autorizatie, cunostinta sau idee despre acest domeniu.

Cu ce situatii s-au comfruntat echipele de verificari instalatii gaze Bucuresti Evam Constal

Prioritatea echipelor de verificari instalatii gaze Bucuresti este acea de a se asigura ca totul este in regula si in siguranta. Majoritatea instalatiilor de gaze din Capitala au o venerabila varsta de chiar si jumatate de secol, iar unele depasesc chiar si varsta onorabila pe care doar o mana de oameni din Romania o au, adica un secol. Orice instalatie este realizata pastrand anumite proportii, elemente si indicatii. Respectarea acestora duce in mod direct la asigurarea sigurantei intregii instalatii, insa incalcarea acestora, duce in mod evident la riscuri enorme atat pentru locuitorii spatiului respectiv, cat si pentru cei ce au executat instalatia.
In fiecare deplasare, echipele de verificari instalatii gaze Bucuresti inspecteaza cu mare atentie fiecare consumator (aragaz, cuptor, centrala, convector, boiler, etc.) dar si elementele de siguranta ale instalatiei. Cele mai des intalnite probleme tin de racordurile din conducta de gaz spre consumatori. Au fost situatii in care in loc de furtunul metalic care este aprobat, s-a folosit un banal furtun de gradina sau alte inventii miraculoase tipic inventivitatii romanesti (sa spunem asa) dar extrem de periculoase.
O alta neregula destul de uzuala intalnita de catre echipele de verificari instalatii gaze Bucuresti este cea a reparatiilor facute de romani inteligenti (scuzati-ne ironia, insa e nevoie de inteligenta extrema pentru a-ti pune in pericol viata) care in loc sa solicite ajutor calificat si autorizat (accesibil sau chiar gratuit), prefera sa isi incerce inventivitatea riscand astfel vietile lor dar si a celor dragi.

Daca simtit miros de gaze solicitati ajutor!

In general, si spre bucuria noastra, situatiile descrise mai sus sunt destul de rare, insa acestea sunt cele care si apar pe TV cel mai des din cauza victimelor si a pagubelor generate de exploziile unor astfel de instalatii de gaze. Echipele de verificari instalatii gaze Bucuresti Evam Constal va sfatuiesc ca in momentul depistarii unei scurgeri de gaze (miros greu sau intepator al mercaptanului-substanta prezenta in orice instalatie de gaze) sa aeriseasca spatiul deschizand geamuri si usi din bucatarie si inca o camera obligatoriu pentru a crea curent. Daca situatia persista, solicitati de la furnizorul de gaze prezenta echipelor de verificari instalatii gaze Bucuresti.
Noi oferim servicii complete de verificari instalatii gaze Bucuresti atat pentru persoane fizice, cat si firme, companii sau institutii. Echipele noastre detin toate autorizarile dar si experienta necesara pentru a proiecta, implementa, verifica si repara orice instalatie de gaz. Asadar, pentru a afla mai multe despre noi va asteptam pe site-ul nostru.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *